perjantai 29. maaliskuuta 2013

Jaahas. Uusi blogi avautukoon - voilá!

Kahden blogin kirjoittajana kolmannen blogin perustaminen ei ole enään kynnys.

Ensin kirjoitin rakennusblogia, mutta talo on jo valmis ja päivitystiheys hurjassa laskussa. Kunhan saamme toivottavasti tänä kesänä parveketerassinkin rakennettua, on aika jättä rakennusblogi cyberavaruuden arkistoihin.

Toinen blogini on suljettu, informatiivispainotteinen matkablogi, jota päivitän vain pienelle porukalle. Tässäkin päivitykset ovat suhteellisen harvassa, kun matkan alkuun on vielä paljon aikaa.

Kissablogin aloittamista olen jo jonkun aikaa kypsytellyt. Olen ikävystyttänyt Facebook-ystäviäni kissakuvilla jo pitkään ja blogi tarjoaisi siihen oman dedikoidun kanavansa. Myös jokunen kissakuva on eksynyt talonrakennusblogiin, mikä sekin on suuri vääryys - mutten vaan malttanut olla jakamatta kuvia sielläkin...

Eli - long story short:

Tervetuloa blogiin Kuin kissa kermakupilla! Täällä asustavat abessinialaiset Bertta ja Coco.

En lupaa päivittäisiä päivityksiä enkä edes välttämättä viikottaisia. Mutta jos jaksat seurata, lupaan laadukkaita kuvia ja hauskoja tarinoita!

Pääsiäisterveisin,
Jonna

3 kommenttia:

 1. Hyvä Kissablogi! Odotan lue lisää!

  VastaaPoista
 2. Voi, että tosi mukavaa että jätin kommentin blogiimme. Linkitämme samantien tiedot omaan blogiimme. Lotta on muuten ihanan Coco-neidin täti. Lotta ja Hilma ovat sisarrukset samasta pentueesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu, tiedän. Abyjen piiri on suhteellisen pieni :)

   Poista