sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Laatikkoleikkejä

Cocon tuloon on enää 2,5 viikkoa. Olemme yrittäneet puhua järkeviä Bertalle pienen pennun kohtelemisesta, mutta Bertta ei tunnu kauheasti piittaavan koko asiasta - vielä.

Tässä vielä pieni videotervehdys kasvatuskodista:(Video: Hilma Kissa)

6 kommenttia:

 1. Voi apua! Niin söpöjä että itku pääsee. Vähän on pikkuisilla hutera tuo laatikko, mutta mitäs siitä. Ja välillä näytti kuin olisi nopeutettua kuvaa, mistähän lie se vain mahtaa johtua :D

  Teillä on pitkät kaksi ja puoli viikkoa edessä! Hyvin se Bertta varmasti suhtautuu, Figon kasvattaja sanoi, että tyttökissat alkavat herkästi äidiksi pennulle. Ja niin teki Friedekin, mikä oli kyllä melkoinen ihme sen villikon tapauksessa (Friede oli vähän päälle vuoden kun Figo tuli)!

  En muuten tiennyt, että abyja on muitakin kuin riistanvärisiä! Sininen aby!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaen huomioon, että olemme odotelleet "sisarusta" Bertalle ja viime syksystä, niin 2,5 viikkoa ei ole enään mitään. Ja kai tuo menee ihan hyvin, toivotaan. Bertta on kyllä mainio yksilö, enkä usko, että meille oikeasti tulee ongelmia alkuhämmennyksen jälkeen.

   Kyllä. Abyja on neljää eri väriä (riistan lisäksi, sininen, beige ja punainen), joten Hilma sai ainutlaatuisen sateenkaariperheen :)

   Poista
  2. Niin siis tuon sinisen mainitsin erikseen vain siksi, että mulla on joku Juttu sinisiin kissoihin :D Ihania ja kauniita ja just täydellisiä ne on kaikki yhtälailla väriin katsomatta!

   Ja nuo pennut näyttävät totisesti olevan niin reippaita ja elämää täynnä, että saa uusissa kodeissa nostella putoavat tavarat varastoon ennenkuin ipanoiden maailmanvalloitus alkaa :D
   (Voi minkälainen vauvakuume sitä ihmiselle tuleekaan...)

   Poista
  3. Onneksi meillä on jo valmiiksi suhteellisen pentuvarma koti ja sisustus, kun Berttakin on vasta hieman päälle vuoden. Väsyttäköön sitten toisiian reippailla taka-ajoleikeillä! :)

   Poista
 2. Tekevillä työtä riittää :)

  VastaaPoista