keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Roskiskissa

Emäntä:
Viikko on vierähtänyt ilman päivityksiä - kamalaa!

Meillä kaikki on kuitenkin enemmän kuin hyvin, joten ei ole syytä huoleen. Emännällä on vaan ollut kauhea kiire...

Meidän roskiskissa Coco - kaikki laatikot, pussit ja 
muutkin onkalot pitää tarkistaa...

Bertta ja Coco tulevat erittäin hyvin toimeen keskenään. Kerran olen jopa nähnyt Bertan sukivan Cocoa - oli tosi hellyttävän näköistä!

Bertta isosiskoilee Cocolle koko rahan edestä, mikä myös tarkoittaa tukistamista aina välillä, jotta pikkusiskolta ei unohtuisi, kuka on isompi ja viisaampi. Painia kaikessa ystävällisyydessä siis, ilman kynsiä sekä hampaita vain pehmeästi käyttäen. Cocon ollessa valjastelemassa omalla pihalla ensimmäistä kertaa eilen Bertta kävi monta kertaa "rauhoittamassa" hätääntynyttä pikkusiskoaan nuuskutuksin.

Yhteisraveja ei ihan vielä ole vedetty, mutta aina välillä näkee, että se on myös se pieni joka "jahtaa" sitä isompaa. Bertta juoksee mielellään karkuun, ja yrittää saada Cocoa mukaan leikkiin. Coco ei vaan ihan vielä ymmärrä, että hippa on niin hauskaa kuin Bertan mielestä.

Päivisin nukutaan paljon, ja yötkin ovat (ainakin toistaiseksi) olleet suhteellisen rauhalliset. Välillä jopa koko perhe nukkuu yhdessä saman peiton alla.

Semmoista meille kuuluu. Entä teille?

8 kommenttia:

 1. Teille kuuluu ihanaa pentuaikaa! Oi voi! Ne on niin loputtoman uteliaitakin, _kaikkialle_ pitää olla työntämässä sievää pikku nenäänsä (mielellään koko vartaloaan, jos mahdollista)!

  Niin, ja se on söpöä, kun iso kissa sukii pienempää ♥ On siis söpöä vielä sittenkin, kun molemmat on isoja, mutta iso ja pieni on extra-söpöä! Eikä ne toisiaan satuta, välillä voi näyttää aika rajultakin, mutta kyllä ne tietävät mitä voi tehdä.

  Odotahan vaan, jahka vauhtiin pääsevät, niin jossain vaiheessa alat toivoa, että jos ne vaikka vähän vähemmän pitäisivät kissaraveja ;) Siinä on kämppä koetuksella. Mutta ei silti, sitten jos niitä juoksukilpailuja ei olekaan aikoihin, niitä kyllä taas kaipaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti juuri näin! Söpöä, kun on pieni ja iso, mutta varmasti myös söpöä vaikka olisi kaksi isoa kisua. Ja raveista: niitä odotellaan kyllä positiivisin mielin, nautitaan sen hetken, kun ne kestävät, ja kaivataan sitten, kun kaverukset eivät enää jaksa :)

   Poista
 2. Ymmärrettävää että päivitykset jäävät, kun kotona on noin suloista seurattavaa <3
  Isosiskoilu on hellyttävää ja kuulostaa tutulta; Vertin isoveljeily oli aika samanlaista vuosi sitten.
  Voivoi, tässä tulee ihan pentukuume... ;)

  VastaaPoista
 3. Aika varmasti lentää siellä!

  Cocolla on muuten aivan saman väriset silmät kuin Helmillä nuorena. Muuttuivat sittemmin vihreiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lentää! :)

   Joo, Cocolla on kyllä aika mielenkiintoisen väriset silmät. Semmoisen... niinku beiget. Vähän niinkuin Alku-makeiset, jos muistat :)

   Poista
 4. Teille kuuluu siis todella ihanaa! Kaikki jopa mahtuvat saman peiton alle ♥

  VastaaPoista