lauantai 11. toukokuuta 2013

Tervetuloa kotiin Coco!

Coco:
Eka päivä uudessa kodissa. Tai siis eka kokonainen päivä. Heräsin aamulla yksinään saunassa, kun isosisko Bertta ei suhtautunut minuun niin hyvin kuin oli toivottu. Pian kuitenkin emäntä tuli ja oli mun kanssa pitkään. Isäntäkin kävi käymässä ennen töihin lähtöä.

Kohta pääsinkin sitten emännän kanssa olohuoneeseen. Sain tehdä vaihtokaupat Bertan kanssa, joka joutui vuorostaan saunaan.


Olohuoneessa on kaikkia kivoja leikkikaluja. Tai siis on niitä saunassakin, mutta siellä ei ole yhtä hauskaa. Esimerkiksi paperipussi ja viuhkalelu olivat kivoja.


Olohuoneessa on myös semmoinen tosi kiva pallopeli. Pallo vaan pyörii ja pyörii, ja jos se pysähtyy, sille voi antaa lisää vauhtia tassulla!Emäntä:
Niin, Bertan suhtautuminen ei ollut sydämellinen, ei. Olihan se hieman odotettavissa, mutta kuitenkin - toivoisihan sitä, että kissat tulisivat hyvin toimeen heti ensimmäisestä kohtaamisesta...

Perjantaina minulla oli vapata töistä ja käytin ajan tehokkaasti huonekarusellileikkiin. Tarkoittaen, että Bertta ja Coco vaihtelivat huoneita keskenään parin tunnin välein, jotta he saisivat tutustua toistensa hajuihin. Yksi olohuoneessa ja toinen saunatilassa. Hyvin se meni, ja Berttakin tuntuu rauhoittuneen.

Toista yötä minulla ei ollut sydäntää pitää Cocoa yksin saunassa, joten petasin itselleni ja Cocolle sängyn vierashuoneesta. Siellä vietettiin Cocon toinen yö kotona, yhdessä vällyjen alla

Tänään on tarkoitus tutustuttaa tulevat kaverukset toisiinsa hieman paremmin. Katsotaan miten menee. Peukkuja!

13 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä ♥
  Kärsivällisyyttä kaikille! Toivotaan että asiat järjestyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä asiat varmasti järjestyvät! Askel kerrallaan :)

   Poista
 2. Peukkua kovasti vaan, kyllä se siitä järjestyy!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa kaunis Coco, toivottavasti tavataan pian :)

  VastaaPoista
 4. Voi Bertta, ota nyt ohjaajan ja isosiskon rooli kiltisti! Se lapsi tarvitsee sitä ja se on sitäpaitsi ihan kivaa sinullekin!

  Coco on sitäpaitsi niin hurmaava, että sydän menee ruttuun. Mulla ei olisi ollut sydäntä pitää sitä yksin saunassa ensimmäistäkään yötä...

  Peukkuja siihen tutustumiseen! Kyllä se siitä vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Coco oli kuitenkin sen verran väsynyt matkasta ja uudesta kodista, että hän nukkui miltei koko illan ja yön. Siksi raaskin jättää, muutenkin pääsee rauhoittumaan paremmin ja tutustumaan paikkaan.

   Nyt on kuitenkin jo ekat kaksi pikatutustumista takana. Coco kopassa ja Bertta vapaana, kuten eräässä oppaassa neuvotaan. Parempaan suuntaan ehdottomasti! Bertta sähisi hieman ekalla kerralla, ja tokalla kerralla ei melkein yhtään.

   Tätä harjoittelemme ainakin tämän päivän. Jos kaikki menee hyvin voimme ehkä huomenna jo kohdata ilman kopan turvaa (Bertta toki varmuuden vuoksi valjaissa, mutta anyway).

   Parempaan suuntaan siis!

   /Emäntä

   Ps. Myös ensi yö vietetään kahdestaan Cocon kanssa :)

   Poista
 5. Tsemppiä! Varmasti tytöt toisiinsa pian ihastuvat :)

  VastaaPoista
 6. Pidetään peukkuja, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 7. Lisättiin teidät meidän kaverilinkkilistaan. Haittaako?

  VastaaPoista