keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Toisen voitto on toisen häviö

Bertta:
Mun kissakaveri Lumi, lumenvalkoinen ragdoll Espoosta, ei syö Royal Caninen pussiruokia. Sen masu on niin herkkä, ettei se kestä edes Royal Canin Digest Sensitive -muonaa vaikka sen pitäisi olla herkkävatsaisille. Siis täh? Miten se on mahdollista!?

No ei se mitään. Toisen häviö on mun voitto. Mun rautavatsa kestää mitä vaan ja mun ruokahalu huolehtii siitä, etten todellakaan ole nirso. Bring it on! Kurr!

Avaa jo se pussi! Mitä sä valokuvailet?


Kurr! Näetkö, miten hienosti kiemurtelen lattialla? Anna jo!


Slurps ja maiskis. Tosi hyväähän tämä on. Ihme, ettei Lumi-kissalle maistunut... mun onneksi. Laita jo pois tuo kamera, etkö näe, että syön?!


Emäntä:
Kuppi oli tyhjä noin 30 sekunnissa, joten eiköhän se ollut ihan hyvää - oikeasti.

10 kommenttia:

 1. Hyvä että maistuu ja masukaan ei tykkää huonoa! Se on kurjaa, jos kissalla on niin herkkä masu ettei se kestä mitään :( Ainainen huoli ja murhe! Ja masuvaivat on vielä yleensä hyvin pelottavia muutenkin, paljon pelottavampia kuin jotkut muut vaivat.

  Syö nyt hyvin Bertta, huomenna on jännä päivä sullekin! Ja sun pitää sitten jaksaa selittää tärkeät asiat ja näyttää paikat ja muutenkin olla opettajana sille tulevalle kaverille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä syön aina hyvin - kunhan vaan mulle annettaisi enemmän ruokaa!

   T. Bertta

   Poista
 2. Hyvä että maistuu. Täytyy syödä hyvin että jaksaa. Nih.

  VastaaPoista
 3. Ihana ilme kun silmätkin menevät ihan sikkuralla ruuan odotuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bertalla menee silmät ja kroppa kaikki sikkuraan ja solmuun. Vähän perso ruoalle... ;)

   Poista
 4. Mullakin on herkkä maha enkä mä voi syödä mitään ruokia missä on viljaa vaikka mä aika paljon haluaisin koska mä tykkäisin niistä. Ja siks Elmokaan ei saa niitä syödä, vaikka ei se varmaan ees tajuu koko juttua. Hyvä että sä voit syödä noita, ettei mee hyvät ruoat hukkaan!
  terveisin Vertti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Vertti! Ikävä, että sulla on herkkä maha. Jos saat lahjaksi ruokia, joita et voi syödä, voit aina lähettää ne mulle :)

   Poista
 5. Laitoin postia s-postiosoitteeseenne :)

  VastaaPoista