sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Karva- ja kynsipäivä

Coco:
Tänään meillä oli emännän järjestämä kynsi- ja turkinhoitiopäivä. Saimme kaikenlaisia nameja palkkioksi, kun olimme kiltisti. Multa lähti eniten karvoja, kun Furminator-nimistä harjaa esiteltiin minulle vasta ensimmäistä kertaa. Kehräsin emännän käsittelyssä, kun kampaaminen tuntui niin mukavalta.

Cocon karvakasa.

6 kommenttia:

 1. Apua! Me ei kyllä tykätä furminaattorista. Eikä harjaamisesta yleensäkään. Ja kynsienleikkaaminenkin on vähän siinä ja siinä, kun ainakin Figon varpaita _kutittaa_ kamalasti! Mutta kyllä niitä kynsiä silti leikataan aina. Eilen viimeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä Bertta että Coco tykkäävät furminaattorilla harjaamisesta. Tai ainakin molemmat kehräävät. Siitä on syntynyt emännän ja kissojen välinen hellyttelyhetki :)

   Ja kynsien leikkaaminen onnistuu ongelmitta. Pitääpä siitä proseduurista muuten joskus ottaa videokuvaa, kun se tuntuu monella kissaomistajalla olevan haastavaa. Onneksi ei meillä!

   /Emäntä

   Poista
 2. Aika paljon karvaa pienestä kissasta! (Pieniähän ne on molemmat jos tähän omaan pomoon vertaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mul on pidemmät karvat kun Bertalla. Siks mul on isompi karvakasa.

   /Coco

   Poista
 3. Furminaattori on kyllä ihan paras keksintö! Meillä etenkin Caleana tykkää harjaamisesta, hetkestä otetaan kaikki ilo irti.

  VastaaPoista