perjantai 14. kesäkuuta 2013

Nälkämaukuvideo

Bertta:
Eräänä päivänä, kun meillä oli kauhea nälkä (tai siis on meillä joka päivä ja koko ajan nälkä, mutta anyway) emäntä päätti videokuvata syöminkisession. No mehän huusimme kuin siat, koska se oli mielestämme niin väärin vetkutella ruokatarjoilun kanssa!

Coco:
Saimme ruoaksi herkkua, broilerin sisäelimiä! Videon loppupäässä näette todistetusti, että mä oon nopeampi hotkija, ja mulla on omat keinot joilla pääsen kaverin kupille kuokkimaan. Pahus vaan, kun emäntä vahtii...


10 kommenttia:

 1. Olipas kova nälkä ja kova miukuna! Ja monet konstit kaverin kipolle pääsemiseen :D Näppärä likka!

  VastaaPoista
 2. Kaamee, kylläpä teitä kiusattiin kupeilla! Mäkin hermostun tyystin jos ei ruokaa tuu oikeassa tahdissa! Mutta siten *lomps*lomps* onneksi saitte kupit ja herkut - loppu hyvin! Erittäin helpottavaa. Katharsis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Tuo oli kyllä kaiken huippu tuo videokiusaaminen!

   T. Bertta

   Poista
 3. Herttileijaa, teitehän suorastaan kiusataan, ruokailussa ei koskaan sais olla vastaavia "kuvaustaukoja" asianmukaisten äänitehosteiden saamiseksi. Se on vain epäreilua....

  Ja Coco <3. Tulee ihan pikku-Lotta mieleen, se osas kans tuon suoraviivaisen "syön sinunkin kupin tyhjäksi", tai vähän kekseliäämmmän "tyhjennän kuppisi mutkan kautta" meiningin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahmiminen ja ruoan varastaminen kuulemma on sukuvika. Mutta kun mä en mahda mitään itselleni...

   /Coco

   Poista
 4. Ovela Coco:) Berttaa ei kyllä näyttänyt hirveästi pieni "varas" häiritsevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntäkin sanoo mun olevan liian kiltti, että mun pitäisi pitää puoliani paremmi. Mut ei mua haittaa.. Se änkee mun kupille ja, jos se tulee mun lepopaikalle, mä siirryn.

   /Berstu

   Poista
 5. Kylläpä olikin nälkä! Onneksi tuli hyvää sapuskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli erityisen hyvää sapuskaa kuvauspäivänä! *slurps*

   /B&C

   Poista