maanantai 8. heinäkuuta 2013

Painoindeksikatsaus

Katit käytettiin tänään vaa'alla.

Bertan paino on suht' tasan 3 kiloa, eli oikein sopiva aikuiselle ABY-neidolle. Melkein 200 gramma on siis laihduteltu sitten Cocon tulon toukokuussa. Hyvä niin.

Coco on sen sijaan kasvattanut massaa, mikä on ihan oikein. Painoa on nyt yhteensä noin 2,3 kiloa. Teinimurkku näyttää erittäin sopusuhtaiselta, joten emme mieti suosituskasvukäyriä sen enempää.

Bertta: Miksei emännän ja isännän painoa raportoida julkisesti? Epistä!

Coco: Niih! Miksei?!

8 kommenttia:

 1. Kyllä abyt sitten on sirompia ja pienempiä kuin ocit. Figo painoi viime punnituksessa 4,8kg ja se on varsin pieni ja sitäpaitsi saisi olla massavampi (no joo, se on kolli). Friede on jotakin 4,5 tietämillä ja minusta aika hyvä nyt. Ehkä hieman vähempikin riittäisi.

  Mainitut ocit ilmoittavat myös ihmettelevänsä, miksi muka kissain painot on julkista tietoa mutta ihmisten ei! Ei ole reilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iso ero. En tullut ajatelleeksi, koska olen pitänyt Oceja suhteellisen samanlaisina kuin ABYt. Itse asiassa kakkoskissamme oli lähelläpiti OCI. Sitten Coco astui kuvaan... Mutta ihanat ovat teitin Ocit <3

   Poista
  2. Minäkin olen pitänyt niitä samankokoisina. Eivät sitten. Sopiiko kysyä oliko jo niin pitkälle harkittu, että olisitte ocikasvattajaa miettineet?

   En kyllä hetkeäkään ihmettele miksi ne suunnitelmat muuttuivat kun Coco tuli kuvioon, ihana on, kuten Berttakin <3 Ja ties vaikka Bertta olisi todennut ocista, että ihme täpläkissa, tuollaisen kanssa en ala ollenkaan ;)

   Poista
  3. Emme varsinaisesti kasvattajaa vielä katsoneet. Olin kyllä surffannut tietenkin jonkun verran, muttei varsinaisia valintoja tehty.

   Poista
 2. Siroja neitejä! Ja niin kauniita *huokaus*

  VastaaPoista
 3. Repesin kyllä täysin tuolle Bertan ilmeelle ja kommentille :D

  VastaaPoista