tiistai 20. elokuuta 2013

Painoindeksikatsaus - Bertan vuodatus

Bertta:
Taas toi emäntä pisti meidät vaa'alle - tällä kertaa tosin isännän pyynnöstä. Mä oon kuulemma pulkistunut. Maastonakiksi kutsuvat. Hmpf! *loukkaantunut*

Ja tähän postaukseen en kyllä todellakaan aio antaa mitään kuvaa itsestäni.

Hetki sitten emäntä oli huolissaan, kun painoin vain 2,9 kiloa, ja nyt kun olen kasvattanut massaa kokonaiset 300 grammaa, niin se on näköjään maailman loppu. Ei ne tajuu. Sitä paitsi misulla pitää olla muodot kondiksessa. Niiiiin.

Syy, miks mä laihduin 2,9 kiloon, oli se, että mä olin stressaantunut, ja silloin ruoka ei vaan maistu. Reilun kuukauden verran sitä kesti heinä-elokuussa, kun mut ja Coco raahattiin mökille, jonne on ällöttävän pitkä matka. Ei se pentu mitään tajuu, eikä sitä haittaa pitkät automatkat, mutta mä en tykkää.

Mökillä sekä pari viikkoa mökkireissun jälkeenkin äksyilin kaikille. Käyttäydyin kuin mikäkin rontti ja huitasin emännän liian lähelle käyviä vieraitakin tassulla - siis vaan ne silmälasipäiset, heidän rillit mä yritin pudottaa. Ja tarkennetaan vielä, että ihan vaan käpälällä, en käyttänyt kynsiä. Cocollekin äksyilin ihan koko ajan, ja se vasta huolestutti emäntää ja isäntää.

No nyt kun ei enää ole äksyfiilis ja arkirutiini on löytynyt, myös ruoka maistuu taas. Ja mitä ne nyt multa odottaa, kun Coco jättää vähän kuppiinsa, niin tottakai mä käyn senkin pistämässä suuhuni. Ei ruokaa saa jättää lautaselle!

Voi apua näiden ihmispalvelijoiden touhu...

Asuuko teilläkin yhtä hölmöjä ihmisiä?

4 kommenttia:

 1. No kyllä asuu. Sijaiskodin mamma on ihan hullu kissan painontarkkailija. Vaikka kaikki on ihan kunnossa, niin se vaan ressaa. Ja se pihatailee mun ruoan kanssa.

  t. Myrsky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ruoan kanssa pihtailu on kyllä kaikista pahinta - eikä se tajuu edes, kun mä yritän sanoa sille keittiössä, että mulla on nälkä!

   /Bertsu

   Poista
 2. Asuu! Mun vyötäröä katsotaan jatkuvasti sillä silmällä. Eikä Figon kupillekaan saa mennä kuin joskus. Figo taas on kuulemma liian hoikka. Ei ole hyvä ikinä! Vaikka nyt kuulemma olen aika hyvän kokoinen, sanoi ihminen, mutta ota noista selvää...

  Voi rotta, katsois vaan omaa painoaan mokoma ihminen! Ei ole keventynyt näinä vuosina, sen voin sanoa!

  Niin että tsemppiä Bertta! Olen varma, että sinä olet just sopivan kokoinen ja mitä kaunein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, emännän paino on... paljon!

   En edes osaa laskea kuinka montaa kertaa enemmän se painaa muhun verrattuna.

   Poista