keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mökkivideo nro 2

Bertta & Coco:
Pyydämme nöyrästi anteeksi emännän laiskuutta. Tai itse hän sanoo, ettei ole "ehtinyt" päivittää blogia, mutta meidän mielestä se on vain tekosyy ja kysymys ajankäytön priorisoimisesta.

Oli miten oli niin meillä on vielä yksi video julkaistavana. Sekin on mökiltä.

Emäntä sai idean kiinnittää aitan sisäpuolen seiniin useita hyllyjä, hyppy- ja löböilyhyllyjä. Emme ihan heti saaneet kiinni ajatuksesta, joten emäntä joutui hieman lavastamaan oheisen videon. Nameilla Bertta onneksi hyppää vaikka minne. Coco on hieman varovaisempi tyyppi eikä hyllyjä kokeillut vielä kuin kerran.Hyppy- ja löböilyhyllyihin saamme tutustua paremmin ensi kesänä, koska nyt mökkikausi on tältä vuodelta ohi.

11 kommenttia:

 1. Voi sitä riemua kun huomaavat noiden käyttötarkoituksen! Voi olla että ensi kesänä on jo ihan toisenlainen meno. Ja kuinka kätevää, siinä on sänky alla! Jo ajattelinkin että mites alastulo, mutta pehmoisellehan se ;)

  Niin ja Bertta on niiiiiin kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - Bertta The Drama Queen on kyllä kaunis ♥
   ...ja kuopus Coco myös :)

   Joo, saa nähdä minkälainen tohina on ensi kesänä. Toivomme kovasti, että Bertan mieliala autolla matkustamisen suhteen tasoittuisi ja likka osaisi nauttia mökkeilystä mieluummin kuin murista ja diivailla.

   Poista
 2. No kissa vieköön! Teillä on todella hyvin varusteltu mökki. Siis kissojen tarpeisiin, voiko parempaa ollakaan, kysynpähän vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on tavallaan myös meidän palvelijoiden kannalta hyvin varusteltu kokonaisuus. Tavoitteena on nimittäin, että kisuilla olisi jotain muuta tekemistä aamuisin, kun palvelijoiden päällä hyppiminen ja herättäminen ;-)

   Poista
 3. Onpas loistava keksintö! Kissat varmasti tosiaankin tykkäävät, kun tajuavat kunnolla tuon idean :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ensi kesänä varmaan, toivottavasti tajuavat! :)

   Poista
 4. Vai laiska emäntä.... Se tuntuu olevan niiden lajivika. Pitäisiköhän meidän lähettää ne oppiin. Mameja voi kouluttaa, teen sitä parhaillaan ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan. Nyt se ei oo taaskaan pitkään aikaan päivittänyt meistä mitään! Höh!

   /Bertsu

   Poista
 5. Kyllä noiden kattien kelpaa! Palvelu pelaa todella hyvin!

  VastaaPoista