torstai 12. syyskuuta 2013

Kesän viimeiset mökkiterveiset

Bertta: 
Toissa viikkona olimme TAAS mökillä. Sekä minä että Coco jouduimme lähtemään mukaan, ja tehän tiedätte, etten tykkää automatkailusta. Joudumme olemaan 4-5 tuntia kopassa. Kamalaa!

No vihdoin perillä olen tietenkin edelleen stressaantunut, enkä lainkaan oma lempeä itseni. Onneksi meillä on Kattila (se kissatarha), jonne pääsee pakenemaan ulos. Tosin mä aina unohdan, että sekin on oikeastaan vankila - vähän isokokoisempi vaan.

Tässä videopätkä Kattilasta. Videon alussa kaikki on hyvin varsinkin, kun pieni hiiri päätti kulkea Kattilan alta - se oli jännää! Mutta sitten mä turhauduin ja yritin kertoa siitä emännällä, joka vaan kuvasi meitä. Olis edes tajunnut päästä mut ulos. Älykääpiö!


12 kommenttia:

 1. On teillä kaunis Kattila :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo teidän Kattila! Siellä on paikka jos jonkinlaista. Vielä kun saisi tottelevaisen henkilökunnan niin olisi elämä mallillansa :) Mutta kovin kauniisti Bertta pois pyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aika kauniisti pyytää. Mutta jostain syystä en _kuitenkaan_ päästänyt Berttaa vapaalle ;)

   Poista
 3. Tuo Kattila on kyllä upea! Ja hiiri oli jännittä, harmi kun ei ylettynyt tassulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Oli jo niiiin lähellä!

   Isäntä kertoi, että Kattilaan oli lentänyt lintu joskus kesällä. Onneksi se tajusi lentää kaltereiden välistä ulos, ennen kuin Bertta tajusi mikä se oikein on... :)

   Poista
 4. Kattila on kyllä upein kissojen ulkotarha, jonka olen nähnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannamari! Netti on täynnä mitä upeimpia Catioita - googlaa sanalla 'catio'. Myös Bertan kasvatuskodissa Aurinkomäen kissalassa oli todella hieno kissatarha!

   www.aurinkomaenkissat.fi

   Poista
 5. Hieno tila teillä. Ihan mieletön lukaali!

  VastaaPoista
 6. Varsinainen luxustalo teidän kissoilla! Tosi upea! Oletteko itse rakentaneet sen?

  VastaaPoista