maanantai 7. lokakuuta 2013

Kuvia viikon varrelta

Bertta & Coco:
Emäntä on taas touhunnut vaan omiaan ja jättänyt blogiamme päivittämättä. Tässä kuitenkin tuhti kuvapäläjäys ja pari videota viikon varrelta.

Ja hei! Kun saimme palautetta, että on vaikea päästä meidän kaveriksi (eli rekisteröityä jäseneksi), emäntä päivitti tuohon sivun laitaan myös painikkeen, josta homma hoituu helposti! Eli nyt kaikki lukijat kipinkapin rekisteröitymään kavereiksimme!

Hyvissä väleissä

Coco: Ollaan nykyään tosi hyviä ystäviä Bertan kanssa. Me jahtaamme toisimme, painimme ja välillä Bertta sukii mua. On se välillä vähän varuillaan, jos yritän tulla liian lähelle, mutta katsokaa vaikka tästä kuvasta kuinka kiltisti olemme vierekkäin! Kuukausi sitten en vielä saanut tulla noin lähelle isosiskoa.

Coco ja Cocon kori.

Bertta: Viikolla saimme kaksi uutta esinettä: korin ja leikkiteltan. Coco omi molemmat. Tai siis tarkemmin sanottuna kori ei mua kiinnosta, ja teltasta Coco ajoi mut pois. Coco tykkää pyöriä ja kieriskellä korissaan. Se näyttää aika naurettavan hassulta.

Coco ja Cocon teltta.

Tässä näette kuinka Coco on ominut teltan. Katsokaa vielä videopätkä alla niin tajuutte:
Tässä vielä toinen video musta. Leukoja on ihan pakko lonksuttaa, kun pihalla on niin paljon houkuttelevia lintuja:Ps. Muistattehan seurata meitä myös Instagramissa? Siellä kerromme touhuistamme kuvin ja päivitystiheys on hieman nopeampi!

10 kommenttia:

 1. Kissa teltat ja tunneleita ovat ihania leluja kissoille. Kissat pelata paljon keskenään, koska piilottaa ja pyrkii alueelle. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teltasta on kyllä tullut niin rakas leikki- ja piilopaikka!

   Poista
 2. Voi teitä ihania ♥ Noin se onkin hyvä pelästyttää toinen hyökkäämällä nurkan takaa!
  Tuolleen se käkätyttää meitäkin kun on lintuja! Ja häntä samalla heiluu kovasti, kuten sullakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pelästyttäminen ja yllätyshyökkääminen ovat kyllä meillä päivän sanoja meillä nykyään. Ja ihan tasapuolisesti B ja C. :-)

   Poista
 3. Teidät on haastettu! :)

  http://kissankujeita.blogspot.fi/2013/10/11-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Kiitos vaan haasteesta. Vastaamme siihen pikimmiten :)

   Poista
 4. Hauskaa teillä näköjään ainakin riitttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä kivaa riittää, vaikkei aina tänne blogiin saakka tule raportoitua.

   Poista