sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Keittiössä tapahtuu

Coco:
Olen oppinut isosiskoltani, että kun ihminen on keittiössä, sinne kannattaa mennä ja mieluiten mahdollisimman pian vaikka juosten. Jos maukuu tarpeeksi söpöllä äänellä voi saada pienen makupalan. Ainoa, josta en tykkää, on sipuli. Se haisee tosi pahalta, enkä halua sitä edes maistaa.

Useimmiten me istutaan Bertan kanssa tällä valkoisella jakkaralla maukumassa. Joskus Bertta myös kehrää.


Bertta:
Coco ei vielä osaa hypätä jakkaralta olkapäälle, mutta mä osaan. Ja mä myös teen sen. Joskus hyppymatkaa on parikin metriä, mutta olen aika hyvä liitäjä ja osun olkapäälle melkein aina.

Kerran tosin kävi niin, että emäntä liikahti puoli metriä oikealle juuri kun olin hypännyt ja osuinkin keittiösaarekkeelle toinen takajalka margariinirasiaan. Onneksi emäntä ei kuitenkaan suuttunut vaan piti sitä hauskana. Keittiösaareke ja tiskipöytä sekä ruokapöytä ovat meillä nimittäin kiellettyjä alueita.


Paras paikka tiirailla ruoanlaittoa tai muuten vaan tarkkailla maailman menoja on ihmisen olkapäältä. Kun oikein pitkään haluan olla, otan hyvän asennon ihmisen niskaa vasten. Emäntä ja isäntäkin tykkäävät siitä. Se kuulemma lämmittää niska-hartia-seutua.

10 kommenttia:

 1. Että margariinirasiaan, hih! Oli varmaan mukava sitten nuoleskella sitä rasvaista takajalkaa, täh?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin vähän yllätyin ja olin hämilläni. Mutta sitten, kun tajusin, että tassuun tarttui mannaa, olin enemmän kuin tyytyväinen!

   /Bertsu

   Poista
 2. Bertta on niin pieni, että sitä on helppo pitää olkapäällä. Tykkäisin kovasti, että Harmaakin osaisi moisen, mutta toisaalta... varmaan ihan hyvä ettei osaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan siinä sekä hyvät että huonot puolet. Se on kyllä oikeasti aika hellyttävää, kun Bertta käpertyy hartioille lepäämään ja kehräämään, kun istumme aamupalalla ruokapöydän ääressä. Ja nastan näköistä, kun se liitää parin metrin etäisyydeltä olkapäälle kehräämään (lue:kerjäämään). Sen verran hyppyvoimaa tytössä on, että aika harvoin on kutenkaan oma iho ollut rikki. Onneksi.

   Poista
 3. Trapetsitaiteilija Bertta ja oppivainen Coco!

  VastaaPoista
 4. Minäkin osaan olkapäähommat, mutta Figo ei. Tosin sitten ihminen ei tykkää, jos äkkiarvaamatta hyppää tai jos sillä on vähänlaisesti vaatteita päällä...

  Mutta keittiössä tapahtuu jänniä asioita. Ei voi tietää vaikka jotakin herkkuja olisi! Kannattaa olla tarkkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö on ihan parhaita paikkoja! Siellä niitä herkkupaloja vasta onkin! /Bertta

   Niih! /Coco

   Poista
 5. Heh, vai margariinirasiaan :))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista