torstai 20. helmikuuta 2014

Ruokaa!

Emäntä:
Edellisessä postauksessa Coco auttoi ruokakassin purkamisessa. Tänään valmistelin kissojen annospusseja. Tarjouksessa ollutta HK:n 10 prosenttista naudan jauhelihaa 100 gramman annospusseihin ja pussit pakkaseen.Pussien litteä muoto sopii erinomaisesti ruokintalaitteeseen, jonne laitan päiväannoksen jäisenä aamulla ennen töihin lähtöä. Laitteen kannen alla annos sulaa ja on syötävä klo 13, kun kansi pomppaa auki.

Annospusseja tulee tehty useimmiten sika-nauta tai kananjauhelihasta, tai joskus possu- tai kanasuikaleesta. Kaikki raaka liha uppoa hyvin kisoihin, ne tykkäävät kovasti!

Tässä vielä toinen otsikkoon sopiva ruokailukuva. Tein kanapataa siten, että irrotin syötävät palat kanan selkärangasta. Bertta ja Coco saivat nakerrella rankkaa, joka muuten olisi päätynyt suoraan roskikseen. Molemmat tytöt lipoivat suupielijä herkun jälkeen!


posted from Bloggeroid

6 kommenttia:

 1. Olette te aikamoisia tekniikan ihmelapsia kissoja myöten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan Mamma N - enpä tiedä tekniikan ihmeistä... :)
   Automaatilla Bertta ja Coco saavat kuitenkin ruokaa ajallaan, eikä tarvitse podeta kovin huonoa mieltä, jos työpäivä venyy (ei ainakaan ruokailun suhteen).

   /Emäntä

   Poista
 2. Voi, mitkä herkkuhetket. Pari kertaa olen kokeillut raakaa lihaa, mutta ei ole kelvannut meidän prinssille. Pari kertaa yritin kypsentää lihaa, sekään ei kelvannut, joten valmisruoalla mennään ja tuoreateriat Nero pyydystää itse.
  Ruokintalaite kuulostaa kätevältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, meillä taas tavalliset pussiruoat eivät meillä maistu läheskään yhtä hyvin kuin tuore, raaka liha. Raakana kun saa niin kaikki menee, jopa tuore silakka päineen ja selkärankoineen on suurta herkkua!

   /Emäntä

   Poista
 3. Vähänkö teillä on hienot systeemit!

  VastaaPoista