keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Bertta keittiökaapissa

Bertta:
Ekaa kertaa elämässäni pääsin hyppäämään emännän harteilta keittiökaapin ylimmälle hyllylle. Se oli tosi jännää! Ensin emäntä suuttui, mutta sitten se haki kameran ja ikuisti hetken.

Kattokaas! Täällä mä oon!

Pääsisinköhän mä tonne ylös vielä jotenkin...?

Mites teillä, kenellä on pääsy keittiönkaappeihin ja kenelle ei?

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, no se olikin eka kerta. Oli aika hurjaa.

   /Bertta

   Poista
 2. Vai sinne roikasit! Oot sinä kyllä aika hurja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin Bertta oli kyllä itsekin hieman hämillään, että mikäköhän paikka tämä on. Kiinnostavampi olisi ollut päästä kaapistonkin päälle, mutta ylimmältä kaapinkyllyltä Bertankaan vartalo ei moiseen kiertynyt.

   /Emäntä

   Poista
 3. Täytyyhän sitä nyt Bertan tietää mitä kaapeissa säilytetään! Jo edesmennyt Naukulan jäsen Wilma Ilona tarkasti keittiönkaapit muuton yhteydessä, sen koommin niihin ei sitten haluttu. http://www.naukulanperhe.blogspot.fi/2011/09/muutto-naukulaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mäkin maukasin emännälle, kun se ekaks rupes huutaa mulle, että alas sieltä. Meidän kissojen kuuluu tietää kaikki kaikesta, niin se vaan on. Ja ihmiset ovat meidän palvelijoita - itehän emäntä tarjosi mulle ponnistuspaikkaa hyllylle hyppäämistä varten, kun olin hänen harteillaan. Niiiih!

   Poista
 4. Oho, sinähän olet taitava ollut! Hyvä Bertta!

  Meillä on välillä ollut pääsy omaan ruokakaappiin ja välillä ei. Tänään se ovi taas köytettiin kiinni, kun ihminen kyllästyi siihen, kun minä pudottelin sieltä tavaroita aina. Ihmisten ruokakaapeissa ei ole mitään jännää, niissä ei hengailla. Paitsi jääkaapissa olen joskus käynyt, mutta siellä oli kyllä aika kylmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Friede! Mäkin oon kerran hypännyt jääkaappiin mökillä, kun siellä oli niin ihanan tuoksuista savustettua muikkua. Sieltä mut tosin häädettiin aika nopeasti...

   T. Bertsu

   Poista
 5. Haha, veikeä kuva kun kissa pönöttää ylimmällä hyllyllä kuin kuuluisi joukkoon! :D

  VastaaPoista
 6. Voi hurja! Meillä ei ole keittiönkaappeja, eikä juurikaan kiipeillä kuin ulkona puihin. Saisin varmaan sydänkohtauksen jos kissa keikkuisi katonrajassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi tuntuu vielä turvalliselta, mutta yläkerran kaiteella keikkuminen on vasta sydäntä kouristavaa! Aukeassa tilassa on nimittäin 5-6 metrin pudotus alakertaan ja sohvapöydän kulmaan. Onneksi ei toistaiseksi ole sattunut mitään pahempaa...

   Poista
 7. Upeat kissat siellä! :)
  Mikä siinä onkaan, että aina pitää päästä mahdollisimman korkealle keinolla millä hyvänsä? Meillä Minni on kans sellainen, että hyväksikäyttää kyllä lahjakkaasti ihmisten hartioita päästäkseen minne haluaa. Kylässä ollessa tämä ei olisi kovin toivottua, tottumattomat kun tuppaavat säikähtänään kun kissa yhtäkkiä hyppää olkapäälle.. :P

  Tuohon sun edelliseen kommenttiin liittyen, meillä kans yläkerran kaiteella keikutaan, tosin pudotus ei sentään niin korkea ole kuin teillä. On sieltä alaskin mätkähdetty, ainakin kerran, mutta ei onneksi mitään käynyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Bertta on oikea hyppykissa, kun taas Coco ei ole. Coco ei ikinä ole ollut harteilla, kun Bertta hyppää harteille useamman kerran päivässä - aina keittiössä... :)

   Poista