maanantai 23. kesäkuuta 2014

Keinun kuningatar

Bertta:
Me oltiin juhannuksena mökillä ja siellä oli tällä kertaa itse asiassa jopa hauskaa. Saatiin olla vapaasti Kattilassa päivisin ja päästiin myös valjastelemaan usein.

Kaikista parasta oli kaikki pienet lintuäänet. Erityisen koukuttavaa oli eräs linnunpönttö, josta kuului tosi pientä viserrystä. Sinne lensi aina välillä joku aikuinen lintu ja mä seurasin tosi tarkkana. Ikävä kyllä pönttö oli niin korkealla, etten pystynyt kiipeämään sinne. Seurasin kuitenkin tilannetta korkeimmalta mahdolliselta paikalta.

Näättekö mut?


No täällä mä oon!


Mikä on korkein paikka, mihin te ootte kiivenneet?

15 kommenttia:

 1. Pepsi: Minun tämän päivän blogissa olen katolla. En muista onko se korkein, mutta aika korkea kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Kuulostaa kyllä todella korkealta! Mä varmaan uskaltaisin, mutta emäntä ei päästäisi...

   /Bertsu

   Poista
 2. Sulo kertoo, ettei ole vielä kovin ylös päässyt. Pienen matkan puuhun ja sit sille meidän pihan isolle isolle vuorelle. Bertta on kyllä aika tarkkaavaisena tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pihan iso vuorihan on toooosi iso. Ja sitä paisti korkeus lasketaan aina koko- ja ikälisällä, eli Sulo, jos jatkat samaa rataa, sinustahan tulee ihan maailman kuuluisa vuorikiipailijä!

   /Bertta

   Poista
 3. Oot kyllä rohkee! Me ollaan menty vaan kirjahyllyn päälle, mutta kun ei korkeammalle pääse! Tulee katto vastaan! Ihminen ei oo päässy niinkään korkeelle, koska se on surkee HAHAHAHA!

  VastaaPoista
 4. Jestas miten korkealle uskalsit kiivetä! Sieltä oli varmasti hienot näköalat! :)

  VastaaPoista
 5. NeitiC kiipeää jokapaikkaan minne vaan pääsee. Kotona sisällä verhotanko on kokein minne pääsee. Mökeillä kattoparrut on korkein paikka. Katolle menisin, jos pääsisin. Mutta mamma ei päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa, nyt kun sanot, niin Coco on käynnyt meidän aitan kattoparrulla! Ja eilen se sai revittyä aitan verhotangonkin alas! Ei sillä nuorella ole käytöstapoja lainkaan, ei.

   T. Bertsu

   Poista
 6. Ooh, ootpa korkeella! Mä kiipeilen puuhun niin pitkälle kun hihna riittää, eli oisko se joku 5-6 metriä? Tommonen vaatii kuitenkin enemmän taitoo, ei voi vaan kivuta suoraan ylös ja sit takas alas. -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän kynnet leikataan niin tiiviissa tahdissa, ettemme pääse kovin korkealle. Pari päivää sitten yritin, mutta jaksoin pariin metriin, kunnes kynnet eivät enään pitäneet... Höh....

   /Bee

   Poista
 7. Me ei päästä laillisesti mihinkään noin hurjiin paikkoihin, plääh!

  Mutta silloin kun emännän silmä ja korva välttää, me kävellään yläkerran kaiteella! Siitä ois se 2,5 - 3 m pudotusta alakertaan, mutta se ei koske meitä, koska me emme putoa.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mä teen just samoin! Meilläkin on yläkerrassa kaide, josta on ihmisten päitä huimaava putous alakertaan. En mäkään siinä saisi olla, mutta kun silmä välttää kekkuloin siellä!

   /Bertta

   Poista