lauantai 23. elokuuta 2014

Ekskursiolla alakerrassa

Bertta:
Coco on ruvennut raahaamaan pentujaan näytille emännälle ja isännälle. Hyvä ote niskasta vaan ja menoks! En ymmärrä miksi. Voisi mieluummin vaan olla poissa mun tieltä ja pysyä heille suunnitellussa pentuhuoneessa - joka muuten oli aiemmin mun huone!

Eilen olohuoneessa näytti tältä:


En tajua, miks Cocon on pakko tuoda ne alakertaan. Ne haisee kummalliselta. Nurkan tarkaa uskalsin vähän tarkkailla niitä.


Mutta hei, yksi asia on ainakin hyvä - ne näyttävät päivä päivältä enemmän oikeilta sukulaisilta, eli kissoilta. Jo maanantaina kaikilla oli silmät auki ja nykyään ne tapittaa seuraa munkin liikkeitä. Ihan jees.

Pentu B: punainen poika.

Ne jopa ryömii jo vähän, mutta siitä mä en vielä ole varma tykkäänkö vai en. Olen siis nuuskinut niitä jo ihan läheltä, mutta jos ne ottaa askeleenkaan mun suntaan niin lähden takuuvarmasti sähisten haneen. Pitää vielä funtsia tota juttua ja päättää mitä mieltä olen asiasta.

Vasemmalla pentu C: punainen tyttö.

Ps. Yks hyvä juttu tässä kokonaisuudessa on ja se on se, että saan syödä niin paljon kuin haluan. Tai siis en mä varmaan saisi, mutta kun Cocon pentuhuoneessa on koko ajan ruokaa esillä, niin tottakai mäkin käyn maistamassa ja syömässä mun osuuden ravinteikkaasta penturuoasta. Mä kutsun sitä win-win-tilanteeksi.

15 kommenttia:

 1. Kauniit, kauniit pennut <3 Ihana peti niillä! Toivottavasti Bertta tottuu pentuihin ennen kuin ne pääsevät riehumisikään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on alakerran varapeti. Coco ei kuitenkaan suosi sitä ensisijassa vaan ylikerran pentupaikka on ykkönen. Ehkä tuo laatikko tulee sitten myöhemmin parempaan käyttöön, kun pennutkin ovat mobiilempia.

   Bertta tuntuu päivä päivältä hyväksyvän pennut paremmin (ainakin nyt niin kauan, kun ne eivät juurikaan vielä liiku).

   Poista
 2. Voi pennut ♥ Coco on fiksu. Se tietysti ajattelee, että pentujen pitää olla pienestä asti tapahtumien keskipisteessä ;) Tai sitten se haluaa, että kaikki ihailee niitä koko ajan, kun on niin nättiä jälkikasvua syntynyt? Tai mitäs jos Coco itse haluaakin välillä aikuisempaa seuraa, mutta ei saanut lastenhoitajaa, joten pitää ottaa lapset mukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että syy on kaikissa noissa kolmessa! :)

   Poista
 3. Hieno juttu Bertta että sinä hyödyt jotenkin tilanteesta! Ehkä sun kannattaa tässä tapauksessa näytellä hyväksyväsi ne. T. Pepsi & Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Tosin emäntä tässä jo suunnitteli minulle ruokarajoitteita, kun kuulemma uumastani näkyy jo kahden viikon ylensyöminen. Pöh.

   /Bertta

   Poista
 4. win-win toisaankin! Kyllä sä Bertta niihin pentuihin totut. Kaikkihan niistä tykkää, säkin opit tykkäämään kun kattelet vaan miten toiset niihin suhtautuu. Kivoja ne on :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä kivoista, mutta kyllä mä alan vähitellen niihin tottumaan. Tänään päätin, etten enää sähise niile, kun käyn niitä nuuskimassa ihan läheltä. Toki kerron niille, etten niitä arvosta, mutten sähise.

   /Bertta

   Poista
 5. Voi iiiiiiik miten söpöjä! Kyllä niitä kannattaakin viedä ihailtavaksi.

  VastaaPoista
 6. Sä oot Bertta aika söde, sellainen äkäinen täti jota kakrut vähän ensin pelkää, mutta sitten ne huomaa ettei täti onkin ihan isoa sydäntä sisältä ja ei aikaakaan kun pelaa sulla ihan miten ne itse tahtoo ;)

  Ja pennut ne vasta onkin södejä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha.. "Äkäinen täti, jota kakrut vähän ensin pelkää" - paras kuvaus tähän mennessä! :D

   Poista