tiistai 26. elokuuta 2014

Iiik-ihastus!

Emäntä:
Koin viikonloppuna Myyrmäkihallin kissanäyttelyssä otsikon kuvaaman iik-ihastuksen ja pakko-saada-reaktion. Onhan meillä jo liiankin paljon tavaraa kissoillemme kotona, mutta tämä on vaan _must_! Nimittäin huovattu Kivikis-kissanpesä.

Eikö olekin hieno?

Värivaihtoehtoja löytyy monta, mutta meille sopisi ehdottomasti parhaiten kuvien mukainen lumen valkoinen tummanharmaalla sisuksella.

Muut värivaihtoehdot: Tumman harmaa, taivaan sininen, koivun vihreä
ja hiekan ruskea.

Kokoja on kaksi, M ja L, mutta Suomessa on myytävänä vain L-koko. Jälleenmyyjän mukaan kokoero on kovin pieni, ja siksi päätyivät ottamaan vain isomman koon.

Hintaa huopapesälle kertyy reippaat 59 euroa - se oli ainoa syy, miksi en heti ostanut sitä mukaani messuilta. Kivikis huopapesät valmistetaan Liettuassa.

28 kommenttia:

 1. Ihan saman tuotteen edessä on tämäkin mamma huokaillut! Kauniita olivat. Sulo ei kuitenkaan vielä ole näyttänyt kovaa kiinnostusta pesiin, paitsi siihen Täplätyttöjen Annin tekemään. Se kelpaa kotona ja näyttelyissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas kissat rrrrrrakastavat pesiä! Voin vaan kuvitella, kuinka tämä olisi hittituote meillä. Ja vielä emännän silmääkin miellyttävä osa sisustuskokonaisuutta...

   Poista
 2. Tuo vihreä näyttää ihanalta! Mutta tuosta vaaleasta (varsinkin kolmannesta kuvasta) tuli heti mieleen ampiaispesä, hui.. :D Ja on nuo kyllä tosiaan aika hintavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vihreä oli ihanan raikas myös livenä! Ampiaispesää emme halua, mutta valkoinen sopisi meille sisustuksellisesti tosi hyvin. Harmi vaan tuo hinta... Ehkä joulupukki sitten tuo...?

   Poista
 3. Onnistuisikohan tuollaisen tekeminen itse? Ei kai huovuttaminen ihan mahdottoman vaikeaa taida olla. Jos vaikka neuloisi pesäkolon huopuvasta langasta. Hmm. Tätä pitää tutkia ja pohdiskella tarkemmin. On nimittäin hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä en itse osaa huovuttamista tai muitakaan käsityöitä juuri lainkaan. Juuri ja juuri saan irronneen napin ommeltua paikoilleen ;-)
   Mutta toiselta käsityötaiturilta tuo voi hyvinkin onnistua!

   Poista
 4. Tuo olisi kätevä ulkona aitanparvessa talvisaikaan, mutta ei taida meidän prinssiä pesään saada houkuteltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kissat eivät ole kolo- ja pesäkissoja. Meidän tytöt tosin tykkäisivät takuuvarmasti.

   Poista
 5. Melkoisen hienoja! :D On just semmoisen mukavan pesäkolon näköinenkin, että ihme jos kisut ei tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän pesäkolon muodosta ja materiaalista. Uskoisin, että se kelpaisi oikein hyvin meidän kisuille!

   Poista
 6. Friede varmaankin rakastaisi, luolakissa kun on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivikis on kyllä luolakissan taivas, voisin kuvitella.

   Poista
 7. Ooh! Pyörittelin myös kyseistä pesää (vihreänä tietysti) käsissäni, mutten kuitenkaan raaskinut ostaa. Kissat varmasti rakastaisivat sitä, Kattipuodin Luolakatitkin kun ovat meillä kovin suosittuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvista Kivikissit näyttävät hienoilta, mutta vasta livenä nähtynä näkee koko totuuden. Minäkin pyörittelin tämän valkoisen lisäksi samaista vihreää - sekin oli oikein kiva ja pirtsakka virheä.

   Poista
 8. Todella kauniita! Mulla varsinkin Miiru ei pidä kovin suljetuista pesistä/kopista, mutta Pipsu voisi olla kiinnostunut. Pitäisikin kokeilla ensin jollain protolla, vaikka pieni päällystetty pahvilaatikko? Mutta tosiaan tuote on niin kaunis, että sitä voisi katsella ihan omana elementtinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Ihmissilmä lepää tuossa, ja kissan sielu lepää munan sisätiloissa. Pahvisella voi toki kokeilla, mutta ei se vedä vertoja huopaiseen. Huopa on materiaalina niin lämmin ja pehmeä. Kissojenhan on vaan pakko tykätä tuosta. Ja jos ei pidä liian tiukasta kolosta sen voi myös rytätä lyttyyn ja maata sen päällä avonaisen pesän lailla.

   Poista
 9. Tosi upea. Alkoi täälläkin kuulua huokailua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä huokaillaan kahta eri versiota: yksi ihasteleva huokailu ja toinen kallista hintaa päivittelevä huokailu.

   Poista
 10. Minunkin olisi tehnyt mieli ostaa tuollaisen tai vaikka kaksikin. En ostanut, koska olivat kalliita ja koska tähän mennessä meidän kissat eivät ole kelpuuttaneet yhtäkään pesää. Eikä tuollaista saa tietenkään kokeiltavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän siinä onkin. Onneksi kaikki pesät kelpaavat meillä, koska niitä olisi ikävä ostaa "turhaan". Sen sijasta meillä on paljon kaikenlaisia leikkikaluja, jotka eivät kiinnosta lainkaan - on niihinkin mennyt yhteenlaskettuna aika paljon rahaa hukkaan...

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Thank you for finding our blog. Your cat nests are adorable!

   Poista