sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kissa kippuralla

Bertta:
Eiks nää pentujutut jo ala väsyttämään? Mua ainakin.Mitä teidän sunnuntaihin on kuulunut?

10 kommenttia:

 1. Mä oon nukkunu ja riehunu, Sähisijä on käny ulkona (mä kävin eilen), Iskä on siivoillut ja Mami on lukenu jotain kirjaa. Oikein kiva sunnuntai siis, ihan kuten sun asentokin! -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli leppoisa sunnuntai. Nukuin isännän jaloissa puoleen päivään asti, eikä Cocokaan herättänyt meitä, kun oli lukittunat pentujen kanssa pentuhuoneeseen.

   /Bertta

   Poista
 2. Pepsi: Minua kyllästyttää pennut, mutta ei meidän emäntää. Minä nukuin tänään isännän kanssa piiiitkät päiväunet ja ulkoillut fleksissä. Max pääsi lenkillekin, höh. Tosin minä kävin eilen pidemmällä lenkillä eilen :-) Emäntä leipoi kesäkurpitsasämpylöitä, olivat kuulemma hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi, mä en oo päässyt pitkään aikaan flexi-lenkille! Epistä! Eilen tosin pääsin karkaamaan ulko-ovesta. Se oli jännää! :)

   /Bertta

   Poista
 3. Ihana peti. :D Meillä on ollut vieraita kylässä, joten kisut ovat seurailleet keskusteluja ja saivat pari herkkuakin. Muuten nukkumista ja yleistä oleskelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun mä en tykännyt yhtään tuosta pedistä. Mutta sitten emäntä siirsi sen tuonne aurinkopaikalle ja silloin mä vasta "löysin" sen. Se on itse asiassa tosi hyvä paikka ottaa päivätorkut siinä, kun aurinko porottaa.

   T. Bertsu

   Poista
 4. Ei meitä väsytä pentujutut, mutta kyllä suakin Bertta mielellään katselee ♥

  Meidän ihminen oli tänään taas koiranpentua katsomassa. Se pentu ei muuta meille, mutta ihminen on ihan lääpällään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua miksi ihmiset ovat lääpällään pentujen suhteen? Nehän vaan vikisevät ja ovat avuttomia pikkukakaroita! Tämä blogikin on emännän päätöksestä muuttunut joksikin pentublogiksi. Siis yök!

   /Bertta

   Poista
 5. Bertta, sä oot semmoinen pieni jänöpupunen, ihanat takajalat!
  - Emäntä -
  Me on nukuttu. Niin ramasee tää vähän sateinen ilma. Löydettiin puhtaat lakanat, niin parkeerattiin siihen paikkaan unten maille.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Emäntä!

   Pipsu ja Miiru: Puhtaat lakanat ovat niin parasta! :)

   /Bertsa

   Poista