maanantai 22. syyskuuta 2014

Kivikis-huopapesän voitti...

Emäntä:
Ensinnäkin pitää sanoa kaunis kiitos siitä, että osallistuminen on ollut näin runsasta! Kaiken kaikkiaan 75 henkilölle on jaettu 142 arpaa, ja kilpailuviikon aikana olemme myös saaneet ennätysmäärän uusi lukijoita. Olen aivan häkeltynyt! Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

Suuren osallistujamäärän innoittamana päätimme panostaa myös pariin lohdutuspalkintoon.

 

Kakkospalkinto on Naturea Lands Cat&Kitten -kuivaraksut. Naturean kissanruoat ovat täysin viljattomia ja niissä on erittäin korkea lihapitoisuus. Palkintopussi on 350 gramman kokoinen.

Kolmospalkinto on BritCare Tune Bites -namipussi. Myös nämä herkkupalat ovat täysin viljattomia, 100 prosenttia tonnikalaa. Pussissa on 80 grammaa herkkuja.

Kuva: Kivikis.com

Pääpalkinto on kissan villasta huovutettu Kivikis-pesä. Suomessa Kivikis-pesiä myy Megaeläin-lemmikkiliike, jonka kanssa tämä kilpailu on järjestetty yhteistyössä. Pääpalkinnon arvo on 59 euroa.

Mutta nyt voittajaan, tai pikemminkin voittajiin!

Kivikis-pesän voitti Paula, joka pitää Arkiporinaa-blogia. Kilpailukommentissaan Paulakirjoittaa näin: "Oi mikä ihana arvonta. Minäkin näin näitä kauniita pesiä Myyrmäkihallin näyttelyssä. Ollaan kolmella arvalla mukana, panen linkin blogiin. Ruskan väreihin saattaisi sopia tuo vihreäkin, Rauhalle sininen. Tehdään kompromissi: hiekanruskea."

Onnea Paula ikioman hiekanruskean Kivikis-pesän voitosta!

Lohdutuspalkinnoista Naturea Lands Cat&Kitten -raksut menevät Keltsulle ja BritCaren tonnikala-namit Birgit Mäkiselle. Onnea!

Kaikille voittajille on ilmoitettu voitosta sähköpostitse, ja arvonnassa avusti tuttuun tapaan Random.org.

Kiitokset vielä kerran kaikille ja toivon, että saamme myös jatkossa mahdollisuuden järjestää lukijoillemme näin mahtavia kilpailuja. Ilo on ollut täysin minun puolella!

14 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Olitpas sinä kiltti, kun järjestit lisää palkintojakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa onnisti, kun sattui löytymään :)

   Poista
 2. Onnea Paulalle, Rauhalle ja Ruskalle! Ja Bikkelle sekä Keltsulle myös. Moni kissa voitti : )

  VastaaPoista
 3. Onnitteluni Paula & Co:lle! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun Rauha ja Ruska saivat uuden pesän!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille ja kiitos kivasta arvonnasta! :)

  VastaaPoista
 6. Jee! Kiitos, olipa ihmeellistä et just me voitettiin tämä kaunis ja lämmin pesä. Seuraavaksi jännittämään, mitä Rauha ja Ruska tuumaavat pesästään ja kumpi siellä viihtyy. Tähän mennessä pesät eivät ole rouvia erityisesti houkuttaneet, ennemminkin korit, kassit, pussit ja loorat, joita kissoille ei ole lainkaan tarkoitettu. Tästä villapesästä on vaikea kuvitella, ettei se kelpaisi. Jos kelpaa pieni ahdas leipäkori, johon just ja just mahtuu ahtautumaan, niin kai nyt tällainen hieno ja lämmin huopainen pesä, jonka uumeniin voi nukahtaa. Minä ainakin varaisin tämän itselleni, jos vain mahtuisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Paula voitosta! Meillä pennut ovat nyt löytäneet pesän - se sopii heidän mielestä sekä leikki- että nukkumapaikaksi! Jos ei muuta niin tulevat pikkuiset ottavat varmasti pesän omakseen :)

   Poista
 7. Nää arvonnat on kivoja, kiitos järjestäjälle ja iloiset onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne! Ja välitän tunnelmat myös yhteistyökumppanille! :)

   Poista
 8. Onnea kaikille voittajille, erityisesti Paulalle ja kissuleille :)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut Ruskalle, Rauhalle ja Paulalle ! Lohdutuspalkintojen saajille myöss onnittelut :)

  VastaaPoista