perjantai 17. lokakuuta 2014

Kutsu kissanristiäisiin

Coco:
Minulla on ilo kutsu teidät kaikki kissanristiäisiin tulevana sunnuntaina 19. lokakuuta klo 14.00 alkaen tässä saimaisessa verkko-osoitteessa. Saan silloin vihdoin luvan julkistaa pentujen nimet virallisesti.

 
Emäntä kuvasi jo viime viikonloppuja kotistudiokuvia pennuista. Tässä esimakua "epäonnistuneista" kuvista:

Haloo! Katsokaa tänne kameraan, kiitos!

Huiskalla ei kannata huiskia liian läheltä - silloin pennut saavat
huiskasta kiinni ja huiska näkyy kuvassa...

Hei, älä hyökkää siskosi kimppuun...

...äläkä kiipeä siskosi päälle.

Yksi kolmesta katsoo kameraan (tai siis huiskaan, joka on
liian korkealla kameraan nähden...)

Toivotonta! Kaksi kolmesta on melkein asemissa.
Kolmas seikkailee taka-alalla...

Miten te kuvaatte kissojanne kotioloissa? Ja onnistutteko siinä?

22 kommenttia:

 1. Emäntä: Ihastuttava sarja eläväisiä kissanpentuja! Suurin osa epäonnistuu, mutta jos ottaa tarpeeksi monta kuvaa, niin joku onnistunutkin löytyy joukosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se menee juuri näin. Jos sadasta edes yksi hyvä olisi!

   Poista
 2. Hauskoja kuvia! Innolla jään odottamaan sunnuntaita ja "virallisia" ristiäiskuvia pennuista. Otitko vaan ryhmäkuvia, vai onko tulossa myös yksittäiskuvat jokaisesta pennusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin ainakin ottaa myös yksittäiskuvia, mutta en vielä ole purkanut kaikkia kuvia kamerasta, joten en ole varma onnistuinko... Sunnuntaina sitten nähdään viimeistään! :)

   Poista
 3. Kiitos kutsusta! Tulemme Sulon kanssa mielellämme kissanristiäisiin. :)

  VastaaPoista
 4. Jee, juhlat!

  Haastavalta näyttää kuvaaminen. Onneksi on sentään digikamerat, että voi surutta napsia ne tuhat ja yksi kuvaa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen valokuvaaminen puhumattakaan blogin pitämisestä menisi kyllä kalliksi, jos vanhaa filmiä käytettäisiin ja kaikki pitäisin vielä viedä kehitettäväksi valokuvauskauppaan... :)

   Poista
 5. Mie en edes ymmärrä miten on mahdollista saada onnistuneita ryhmäkuvia useammasta pennusta niin että ne ovat hereillä. :D Näistä kuvista kyllä niin mahtavasti paistaa pentumainen rauhattomuus! Onnistuneita kuvia varsinkin abyjen rotukuvauksen osalta, itse rakastan kuvia, missä kissan luonne tulee esille. :) Mutta malttamattomana odottelen virallisia ristiäiskuviakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, että aidot pentukuvat, joissa näkyy pikkuisten elämänilo, ovat parhaita! Katsotaan sunnuntaina tallentuiko filmille edes yksi onnistunut kuva per pentu :)

   Poista
 6. Ilman muuta bileisiin, kiitos kutsusta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kutsusta, me Penan kanssa tullaan paikalle varmasti. :)

  VastaaPoista
 8. Meillä kuvaillaan milloin missäkin. Etenkin sängyillä ja pöydillä. Tuo kolmikko osaakin aika hyvin posettaa, Ella etenkin. Onnia vaan ei usein huvittaisi ja Ruskaa ei kiinnostaisi. :D

  Pentujen kuvaaminen on kyllä vaativaa, mutta ihanaa. Pari kertaa olen ollut abypentujakin kuvaamassa tutullani. Ellan pennut tottuivat kuvaukseen jo hyvin pienestä, ja niitä oli loppujen lopuksi aika helppo kuvata, etenkin poikapentua. Yhteiskuvat ovat tosin aina haastavia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei makkarissa kovasti olla kuvattu eikä kissoilla ole tekemistä useammilla pöydillä. Sen sijasta emännän näkee makoilemassa olohuoneen lattialla aika usien kamera kourassa ;-)

   Poista
 9. Kiitos kutsusta, paikaal tietysti. Hassuja nuo pennut, niin eläväisiä.

  VastaaPoista
 10. Aika hankalan näköistä hommaa kyllä :D Meillä kuvaillaan silloin kun on kuvattaa + silloin, kun kissa näin syksyllä sattuu olemaan ikkunan lähellä (vaikka täällä on valtavat ikkunat, niin valo ei tunnu riittävän huoneen keskelle missään). Ei kyllä tulisi mitään siitä, jos Kajsan tai Devin pitäisi pysyä paikallaan silloin kun eivät halua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo luonnonvalohomma onkin kovin hankala tähän aikaan vuodesta ja itse asiassa läpi koko talven. Suomi ei selvästikään ole tehty valokuvaukseen ympäri vuoden ellei omista hyvää valokuvauskalustoa valot ja salamat mukaanlukien. Harmi.

   Poista