keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Syysaurinko

Bertta:
Emäntä sanoo, että päivät lyhenevät ja on kohta pimeetä koko vuorokauden ympäri. Se on mun mielestä aika ihmeellistä. Emäntä kutsuu tulevaa pimeää kautta kaamokseksi.

Eilen aurinko pilkahti esille hetkeksi. Tietenkin otin auringonpaisteesta kaiken irti ja nautin siitä täysin kehräyksin. Odotan jo ensi kesää.

Kirkas syysaurinko paistaa matalalta luoden upean varjon seinään.

Kaunistelua ja nautiskelua auringossa.

Miten teillä valmistaudutaan tulevaan kaamokseen?

6 kommenttia:

 1. Pepsi: Minun resepti kaamosaikaan on piiiitkät yöunet. Kesäisin haluan lähteä makkarista jo aamuyöllä katselemaan ikkunoista aamumaisemia, mutta nyt nukun yhtä pitkään kuin ihmisetkin. Mihinkäs sitä on kiire?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei ainakaan ole kiire tuonne ulos sateeseen...

   Poista
 2. Ei se pimeys niinkään hirvitä, vaan se kylmyys! Mua jänskättää jo vähän etukäteen, miten keksin Oivalle tarpeeksi tekemistä sisällä sitten, kun tulee niin kylmä, ettei se enää ulkoile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä talvi taitetaan siten, että lintulauta asetetaan ison ikkunan eteen ja katit "metsästävät" lintuja läpi talven - lämpimistä sisätiloista :)

   Poista
 3. Voi Bertta, kyllä oot söpö kuvattava. Sulla on niin eläväiset korvatkin :-).

  Me ollaan astuttu kaamosaikaan uppoamalla lampaantaljaan ja vetämällä viltti niskaan. Täällä koko porukka nautiskellaan lämmöstä sohvassa löhöten :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on lampaantalja - se on parhautta! Etenkin takan edessä, kun takka on päällä :)

   Poista