keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Tasan kolme viikkoa

Bertta:
Tasan kolme viikkoa sitten edellisen päivityksen. Katastrofi!

Emännällä on ollut rankka työrupeama takana. Vaikka hän teki kotootakin töitä päivät ovat olleet ympäripyöreät viikonloput mukaan lukien ja vain nukkuumaan on keretty työpäivien välissä. Rapsutuksiakin olemme saaneet vähemmän, mikä on kaikista kamalin seuraamus.

Sitten emäntä ja isäntä otti ja lähti Barcelonaan, ja heittivät (kirjaimellisesti heittivät!) meidät hoitoon. Viime keskiviikkona meidät vietiin, Coco ja minä tuttuun hoitolaan isännän veljelle, ja Lilja ja Ruusu emännän äidille. Siitä lisää myöhemmin.

Paljon muutakin on tapahtunut viimeisen kolmen viikon aikana. Leo ja Lotte lähtivät omiin loppuelämän perheisiinsä. He ovat kuulemma kotiutuneet hyvin. Ja heitä rakastetaan paljon.

Meidän taloudessa on nyt kuusi nisäkästä: neljä kissaa ja kaksi kaksijalkaista palvelijaa. Lilja ja Ruusu ovat edelleen tosi hauskoja katsella. Pidän niistä kovasti. Coco sen sijaan luuli päässeen niistä eroon sillä aikaa, kun olimme hoidossa. Nyt hän murahtelee todella voimakkaasti nuorille ja antaa mielellään tassusta lujaa sähisten. Ihan niin kuin minä aikaisemmin. Haha.

No toivottavasti Cocon mielentila rauhoittuu, koska veikkaan, että emäntä ja isäntä ovat päättäneet pitää nuo kaksi kaverusta.

Niin, ja me saimme myös uuden vessan! Kuulemma neljälle kissalle kaksi vessaa ei riitä, joten emäntä tilasi meille uuden käymälän. Se on ihan siisti vaikka me käytämme sitä ainakin toistaiseksi vähiten. Alakerran vessa on edelleen kovimmassa käytössä.

Voihan vitsi kuinka paljosta olette jääneet paitsi. Lupaan päivittää kuulumisia kuvien kera nyt kun emäntä on taas hollilla kirjurina.

Aijoo, Coco sterilisoitiin myös tässä välissä. Paljon on tapahtunut kolmessa viikossa...

                       Bertta.

10 kommenttia:

 1. Olenkin jo kaipaillut teidän kuulumisia, kiva, että kirjurilla on taas aikaa kirjoitella! :) Onnea pikkuisille uuteen kotiin, toivottavasti Coco rauhoittuu steriloinnin myötä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piivi, mekin olemme kaivanneet emännän läsnäoloa. Onneksi kirjuri on palannut lomalta levänneenä!

   Poista
 2. Tosiaan, onpa tapahtunut paljon. Vai luuli Coco päässeensä lopullisesti eroon jälkikasvusta? Ja sinä Bertta olet nyt suvaitsevampi. Kylläpä tuo pentujen kasvuaika kului yhdessä hujauksessa mutta kissaemo tietää, milloin on aika pentujen lähteä omille teilleen.
  Meillä Ruska on kyllä ajoittain murissut Rauhalle vaikka sitten leikkiikin tämän kanssa ja puolustaa jos jotakin vaaraa ilmenee. Nyt kun Rauha on saanut pienokaisia, Ruska on varsin suopea niin Rauhaa kuin vauvoja kohtaan. Nauttii tosin selvästi siitäkin, että saa olla rauhassa ainoana kissana ihmisten kanssa, kun Rauha ja pennut ovat pääosin eri huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon tosi suvaistevainen nykyään. Cocolla on ilmeisesti aika raskasta tällä hetkellä, koska se ärähtelee minullekin. Toivottavasti mokoma nyt rauhoittuisi.

   Olen seurannut teidän pentupuuhia silmä tarkkana. Ne ovat kyllä niin lutuisia, ja sekä äiti että täti ovat hyviä hoitamaan pikkuisia ♥ ♥

   Poista
 3. Onpas teillä tapahtunut paljon! Coco varmasti lämpenee vielä junioreillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin. Tällä hetkellä kyyti on nimittäin aika kylmää, äiti-tytär-suhde ei ole parhaimmillaan...

   Poista
 4. Teidän väki on ollut samaan aikaan samassa maassa kuin meidän emäntä. Mutta se on kuulema aika iso maa. Kohta mekin saadaan emäntä kotiin eikä anneta sen nukkua koko yönä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. No onpas jotain. Me kyllä valvotettiin myös emäntää ja isäntää koko ensimmäisen yön. Meillä kaikilla oli vissiin vähän halipula.

   T. Bertta

   Poista
 5. No mutta! Onpas teillä tapahtunut paljon. Odotellaan mielenkiinnolla koottuja kertomuksia. Tuo rapsuvaje on kyllä hirmuonen asia, nyt pitää palvelusvöen kiriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks emäntä tajusi ottaa rapsutuslomaa töistä, joten ollaan tällä viikolla nukuttu pitkään ja rapsuteltu paljon!

   T. Bertsa

   Poista