lauantai 29. marraskuuta 2014

Viimeisiä pentukuvia

Betta:
Kuten tuossa äskeisessä postauksessa kerroin, meillä on tapahtunut paljon viimeisen kolme viikon aikana. Lupaan purkaa asioita tänne yksitelle, ja aloitankin nyt siitä ehkä isoimmasta asiasta: Leo ja Lotte lähtivät marraskuun puolivälissä omiin ikuisiin koteihinsa.

Kasvattaja kävi meillä luovutuspäivänä valokuvaamassa pentuja. Emäntä toimi fasilitaattorina ja kuvausjärjestäjänä. Pientä järjestelytaitoa siinä tarvittiinkin, että saimme kaikki kolme pentua yhteiskuvaan.

Tässä kuvasaldoa:

Kawaii Lotte, Lilja ja Leo.

Kawaii Lotte, Lilja ja Leo.

Kawaii Lotte, Lilja ja Leo.

Kawaii Lotte, Lilja ja Leo.

Kawaii Lotte, Lilja ja Leo.

Kawaii Lotte, Lilja ja Leo.


Mikä on mielestänne onnistunein ryhmäkuva pennuista?

Pentujen uusista kodeista saamme toivottavasti kuvaraportti pian. Lupaan jakaa kuulumiset täällä kanssanne!

Eiku mä jään tänne teille! [Kawaii Lilja]

24 kommenttia:

 1. Kolme viimeistä kuvaa ovat aivan superihanan suloiset, mitkä ilmeet ja asennot.Suloisiahan he ovat kaikissa kuvissa.En valitettavasti osaa sanoa mikä niistä olisi paras. Ihan mahdoton tehtävä =) Ihanat katit ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih.. Hieman samasta syystä sorruin laittamaan tänne näytille näinkin monta kuvaa - en osannut valita, kun kaikki olivat mielestäni söpöjä :)

   Poista
 2. Ihania pentuja, onne vaan niin söpöjä että tekis mieli ottaa tommosia tännekkin lisää ♥ Paras yhteiskuva on mun mielestä tuo viimeinen, ihana!

  VastaaPoista
 3. Melkein aikuisia teinikissoja - ihania aina vaan! Eiks paras kuva ole se, missä on kissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teinikissoja indeed :) Ja kissakuvat ovat aina parhaita! :)

   Poista
 4. Vau. Suosikkia ei voi kuvista valita, ei sitten millään. Emäntä on kyllä kuvausjärjestelijänä omaa luokkaansa. Ehdin jo Paulallekin tästä taktiikasta kertoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mikä taktiikka? Yksi hyppää kuvasta pois - nostetaan takaisin. Sillä aikaa toinen on poistunut - haetaan takaisin sohvapöydän alta. Nyt kaksi on kadoksissa... ;-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Siis vilkuttaa! Samalla tietysti vaikuttaakin :-D

   Poista
  2. Leolla oli kuvaushetkellä jokin eirtyinen tarve seistä takajaloillaan. Näytti niin hassulta ;-)

   Poista
 6. Kaikki kuvat on ihania, mutta toka kuva on mun suosikki! :)

  VastaaPoista
 7. on kyllä hienoja ryhmäkuvia, miten niitä saakaan aikaan... tykkään näistä missä Leo lähtee melkein kahdelle jalalle innostuksesta :) Kissat on vaan niin ihania ja hienoja ja näyttää aina hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pennut olivat juuri tuolloin poseerausmoodissa. Meinaan pysyivät ainakin hetken paikallaan ja seurasivat silmä tarkkana valokuvaajan ja kuvausjärjestelijän touhuja. Huiskallakin oli osuutta asiaan :)

   Poista
 8. Mahdoton valita: joten suosikki on koko 1 nippu kuvia !! Ihania kaakaroita <3 <3 <3

  VastaaPoista
 9. Suloisuudet! ♥ Mahtaa siellä olla kovin hiljaisempaa nyt? :D Kuulumisia innolla odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi pentua lähti ja kaksi jäi. On täällä edelleen aika vilskettä ;-)

   Poista
 10. Kaikki kuvat oli ihania ([sössöttää samalla pennuille täältä ruudun takaa]), mutta jos pitää valita, niiin toinen ylhäältä. Söpöliinit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se toinen kuva hyvä - kuten muutkin kuvat! ;-)

   Poista
 11. Ryhmäkuvana tuo toinen on mielestäni paras, mutta kolmannessa kuvassa tuo Loten häntä on niin mahdottoman ihanan näköisellä mutkalla, että se on mun suosikkikuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostakin syystä minäkin tykkään kovasti tuosta häntä mutkalla -kuvasta! Se on söpö ja omalla tavallaan ehkä ilmekkäin.

   Poista
 12. Minkähänlaisella hypnoosilla tuo on onnistunut :) Minun suosikkini on kolmas kuva, siinä hännät ovat niin sievästi tasapainottamassa sommitelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasapainoisia kuvia kaikki - ja melkein kaikki olivat onnistuneita. Siksi olikin vaikea valita, mitkä täällä julkaistaisiin :)

   Poista