lauantai 27. joulukuuta 2014

Liljan - eiku emännän - joululahja

Lilja:
Aika epistä. Emäntä sai joulupukilta uudet tohvelit. Ja mä sain tohveleiden tyhjän laatikon. Siis TYHJÄN laatikon! Voitteko kuvitella?!

Siis emäntä sai noi ihanat pörröt, ja mä sain vaan tämän
tyhjän pahvilaatikon...

Epistä...

Tosi epistä...

No mutta kai se emäntä parasta ajatteli. Ja onhan tämä laatikko
aika hauska - ja juuri minun kokoinen.

Mutta hei, ainakin yksi juttu on meillä tehty oikein. Lahjaksi saatu myrkyllinen sipulikukka - ihmiset kutsuvat sitä hyasintiksi - säilytetään meidän nelijalkaisten ulottumattomissa vitriinikaapin päällä:


Miten teidän joulu sujui?

18 kommenttia:

 1. Voi Liljankukka kaunokainen <3! Jospa niistä tossuistakin ois sitten myöhemmin iloa, käperry vaikka päikkäreille niiden päälle? Laatikko on kyllä kissamaisen hieno! Täällä on syöty namuja niin kissat kuin emäntäkin, onneksi otetaan myös piiiitkiä ruokalepoja :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin olemme saaneet kaikenlaisia nameja. Muun muassa kuivattua kalaa, josta erityisesti aikuiset kisut tykkäävät ja vähän Ruusukin. Minä en vaan ole niin namien perään. Ihan niin kuin ei äitinikään nuorempana.

   T. Lilja

   Poista
 2. Oi mikä viisaan ja ajattelevaisen näkönen katti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä sanoo, että olen ilmeikäs kissa. En tosin tiedä, mitä hän sillä tarkoittaa...

   /Liljukka

   Poista
 3. Sä oot sitten Lilja söpö! Oletko yrittänyt päästä vitriinikaapin päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minä sinne pääse, enkä ole yrittänytkään. Ruusu on paljon parempi loikkimaan ja hyppimään kuin minä. Ruusu varmaan pääsisikin, jos oikein haluaisi...

   T. Lilja

   Poista
 4. Lilja, Lilja... laatikko on JUST SE JUTTU. Sä oot niin pieni vielä. Isot kissat tajuu jo!

  VastaaPoista
 5. Justus, Mimmu ja Ninni: No meijän joulu meni ihan yksin kotosalla kun äiskä ja iskä oli sukuloimassa ! Mut heti seuraavana päivänä saatiin paljon huomiota ja herkkuja ! Saatiin maistaa myös kinkkua ja meijän kans leikittiin paljon (: saatiin myös ihan oma lahja mustilta ja mirriltä ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiai. Kinkkuako? Meillä jouluvieraat antoivat kinkkupaloja Cocolle ja Bertalle pöydän alta. Me ei Ruusun kanssa tajuttu sen päälle...

   /Lilja

   Poista
 6. Voi Lilja, luulenpa, että jos sulle ois pukki tuonu omat tossut, et niitä suostuisi käyttämään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en takuulla en. Mutta olisi kyllä tuommoiset pörröt kiva lämmittävänä makuualustana :)

   /L

   Poista
 7. Laatikko olisi varmaan kivempi, jos sinne saisi nuo pörrötossut pohjalle? :3 Tai tasajako, molemmille oma tossu. :DD Ihana Lilja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Pehmustetta ja lämmikettä laatikon pohjalle! Heti!

   T. Lilja

   Poista
 8. Mahtuisitko peräti tossuun levolle? Tai olisikohan pitänyt olla suuremmat tossut, että sinne mahtuisi pieni ja sievä kissa? ;)

  Mutta usko vaan Harmaata ja Ilonaa, paffiloota on Juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempänä mahduin tossun sisälle, mutta en enää. Tai sitten tossujen olisi tosiaan pitänyt olla huomattavasti isommat! :)

   /Lilja

   Poista
 9. Ihania kissoja Seurasin cocoa Tampereella Hilman hoidossa ja näitä ihania 3 pentua Olen kissa ihminen allerginen ,että kurkin näin ja ihailen söpöjä katteja tosi tosi söpöjä terkkuja Hyvää uutta vuotta kaikille tv anna liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terveisistä! Ja kiva, että voit kissa-allergikkona seurata karvaisia nelijalkaisia kuitenkin näin sähköisen median välityksellä :)

   Poista