maanantai 29. joulukuuta 2014

Leikkiä teepussit silmillä - ja vähän päivitysuutisia

Bertta:
Emäntä on ollut flunssaisena sitten sunnuntain. Sillä aikaa kun isäntä kävi sunnuntaina talviurheilemassa (ihmiset kutsuvat sitä hiihtämiseksi - en tajua!), emäntä aloitti blogimme kanssa askartelun. Pitkään työn alla ollut päivityssuunnitelma valmistui vihdoin ja puolet siitä onkin jo implementoitu blogiin.

Käykää siis kurkkaamassa uusia yläotsikoita! Sinne on vihdoin päivitetty myös Liljan ja Ruusun tiedot, eli nyt he ovat "virallisesti" mukana. Kissat-sivun alta löydätte myös minun kaverikirjaprofiilin. Ja kuvia! Mitä pidätte?

Mun uusi profiilikuva.

Myös sosiaalisen median kanavat päivitettiin tuohon oikealla olevaan palkkiin. Instagramissa ja YouTubessa olemme olleet jo tovin, mutta uutena lisättiin nyt myös oma Facebook-profiili. Käykää tykkäämässä ja seuraamassa meitä.

Oujeee! Mun naama komeilee myös uudessa Facebook
-profiilissamme!Käykää tykkäämässä!

Blogin suhteen on siis nyt päivitetty sisältöosuus, mutta ulkonäkö kaipaa vielä pientä kohennusta. Katsotaan kuinka pian emäntä saisi ulkonäkömuutoksen aikaiseksi... En lupaile mitään hänen puolestaan!

Maanantaina seurasimme yhdessä emännän kanssa lasten villiä leikkiä. Riehakasta meillä on joka päivä ja me aikuiset jaksamme niille nauraa. On ne välillä rasittaviaki, mutta samalla aika söpöjä.

Tästä voitte katsella uutta videopätkää:


Maanantaina illalla - juuri hetki sitten - Ruusu järjesti meille kaikille yllätyksen. Emäntä oli keittämässä kuumaa teetä keittiössä. Hän oli juuri kaatamassa kiehuvaa vettä mukiin, jossa teepussi jo odotti, kun Ruusu päätti hypätä lattialta teepussin narun perään. Muki pysyi pystyssä, mutta eiköhän kiehuvassa vedessä juuri lioteltu teepuusi hypännyt kupista Ruusun silmille.

Emäntä panikoi hetken, että kiehuvaa nestettä olisi tullut Ruusun silmään, kun Ruusu siristelu vasenta silmäänsä. Isäntä rauhotteli, että kissa räpäyttää silmäänsä ihmistäkin nopeammin. Ruusun silmä ja kasvot tarkistettiin kuitenkin perusteellisesti, eikä mitään hälyttävää näkynyt.

Nyt se taas leikkii tuossa yhtä villisti kuin äskenkin - jos multa kysytään, se on paras merkki siitä, ettei mitään vakavaa tapahtunut.

10 kommenttia:

 1. Sulla on kiva proffiiili Bertta. Meidän emäntä kävi jo tykkäämässä sun face-sivusta. Ja on niillä lapsilla energiaa..

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat profiilit :) Ihanat! Käytiin myös tilaamassa teidän kanavanne uutiset You Tubesta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei varmastikaan ole liian vähän. Toivottavasti haavereilta vältytään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit. Tätä päivitystä on odoteltu jo kauan, ainakin marraskuusta saakka :)

   Ja toivotaan todellakin, että vältytään haavereilta! Pentujen kanssa aika ei mene tylsäksi. Viime viikonloppuna Lilja puolestaan putosi ylimmäisiltä rappusilta - hetken se siinä ihmetteli, mitä tapahtui, ja etujalkaakin hieman varottiin alkuun. Vartin kuluttua se onneksi temmelsi taas ympäriinsä.

   Poista
 3. Actionvideo parhaasta päästä, jei notkeita ja nopeita kissanpentuja!

  VastaaPoista
 4. Mahtavat profiilit ja ihana video, Ruusun ja Liljan värit näyttää mahtavalta yhdessä ja ai että mikä meno siellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit profiileistamme. Niitä oli hauska raapustella :)

   Joo, Ruusun ja Liljan värit menevät hyvin yhteen. Lapset ovat kuin paita ja peppu leikkimisen ja yhdessäolon suhteen.

   Poista
 5. Kaikkia hienoja uudistuksia, wau, pitää ajan kanssa tutustua. Teille kaikille karvatassuille ja isäntäväelle oikein hyvää ja turvallista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Hyvää uutta vuotta teidänkin poppoolle!

   Poista