maanantai 22. joulukuuta 2014

Näyttelyterveisiä!

Ruusu:
Liljan ja mun eka näyttelykokemus oli sunnuntaina. Olimme RUROKin näyttelyssä Kirkkonummella.

Aamulla emäntä nousi tosi aikaisin. Me saimme aamupalan, mutta sitten meidät pakattiinkin kantokassiin ja autoon. Vähän jännitti.

Ensin ajoimme vaan lyhyen matkan - kuulemma Haagaan - koska meidän piti poimia kyytiin yksi emännän ystävistä ja hänen kaksi aby-kissaa. Ne maukuivat kovasti omissa kopeissaan auton takapenkillä meidän yhteiskopan vieressä.

Perille savuttuamme käytiin moikkaamassa eläinlääkäriä ja sitten päästiinkin jo isompaan yhteishäkkiin rauhoittumaan. Emäntä vähän stressasi, kun meitä oli tarkoitus esitellä eri tuomareille suurella todennäköisyydellä samaan aikaan - eikä se nyt tietenkään onnistu.

Tuomarit olivat kivoja ja emännän mukaan saimme ihan hyvät arvostelutkin. Molemmat tuomarit pyysivät meitä takaisin Tuomarin Paras TP-valintoihin.

Tässä saamamme kirjalliset arvostelut - osaatteko tulkita niitä?

Klikkaa kuvaa nähdäksesi teksti suurempana.

TP-valinnoista karsiuduimme hyvinä kakkosina, onneksi. Olisi ehkä ollut liian rankka ensimmäinen näyttelykokemus, jos olisi ollut pakko skarpata loppuun saakka.

Loppupäivän saimmekin nukkua ja rentoutua häkissä. Välillä olimme molemmat ylähyllyllä yhdessä, päällekkäin.


Välillä saimme olla emännän sylissä silitettävänä.


Kaiken kaikkiaan ensimmäinen näyttelykokemuksemme oli hyvä ja positiivinen. Seuraavan kerran meidät näkee estradilla SUROKin näyttelyssä Lahdessa tammikuussa 2015.

Onko joku meidän kavereista tulossa Lahteen? Me olemme siellä lauantaina!

12 kommenttia:

 1. Vähän sellasta tohtoritekstiä noi arvostelulaput on, mutta kyllä sieltä ne pääasiat selväksi tulee. :)
  Ihana toi ylähylly-kuva!
  Mun ois ihan hirveesti tehny mieli tonne Lahden näyttelyyn Penan kanssa, mutta toi matka on yksinkertasesti liian pitkä. Pitää katella keväämmällä sitte joku lähempänä oleva tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kieltämättä hauska tuo ylähyllykuva. Kuten kuvasta näkee, tilaa ei ole kovin paljon. Pentuina varmaan vielä mahtuvatkin sinne molemmat, mutta ei enää isompina teineinä/aikuisina...

   Ettekö asuneetkin pk-seudulla? Jos Lahti on liian kaukana, kannattaa harkita URKin näyttelyä 7.-8. maaliskuuta. Me päätämme Lahden jälkeen menemmekö sinne myös :)

   Poista
  2. Uudessakaupungissa me ollaan, eli aika kaukana sieltä pk-seudultakin, mutta sinne on kuitenkin helpompi kulkea kuin tonne Lahden suuntaan... Pitää laittaa toi maaliskuu harkintaan, ois se niin kiva päästä tota poitsuu näyttää maailmalle vähäsen. :D

   Poista
  3. Ehkä nähdään Pena sitten siellä? ;-)

   Poista
 2. Erihienot tytöt! Onnittelut hienosta menestyksestä! Vasemmanpuoleinen seteli on helpommin tulkittavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin on! Enemmän tulkinta-apuja tarvitsismmekin sen oikeanpuoleisen setelin kanssa... :)

   Poista
 3. Lahteen tullaan lauantaina Saanan kanssa. :)

  Hieman hankala seteli kieltämättä, tämän verran sain irti:

  tyyppi: ex body length and .. + balance + muscular
  pää: ex … profile and chin. Nice feminine (?) look
  silmät: ex shape + placement + size (?) + look and …
  korvat: well set. Medium size.
  turkki: ex texture. … ticking. Color still developing. … bit pale.
  häntä: ex
  kunto: ex
  yleisvaikutelma: sweet playful happy (?) and promising (?) baby…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Sitten nähdään lauantaina siellä!

   Ja kiitos tulkinnoista! En ymmärrä miten tuomareilla saavat käyttää hieroglyfejä teksteissään :)

   Poista
 4. Kaunista, kaunista :) Oikein hyvää joulua teille kans!

  VastaaPoista
 5. Näin teidät tuolla ja pari sanaakin vaihdoin, en tosin tietysti muistannut esittäytyä... No, ensi kerralla sitten. ;)

  Meillä seuraava näyttely taitaa olla huhtikuun PetExpossa... Maaliskuun Urkiin kovasti haluttaisiin, mutta kun leimakortteja löytyy Rurokin näyttelyihin niin se menee edelle kun niitä käyttelen pois... :D Urkiin ehkä sitten assariksi. Ennen PetExpoa tosin on FinTICAt Lahdessa, jonne ollaan ainakin menossa.

  Yksi näyttelyviikonloppu voidaan Ellan kanssa käydä ennen kuin pitää lähteä ensimmäistä ulkomaanreissua tekemään, ärsyttävää kun olisi paljon kivoja näyttelyitä nyt talvella/keväälläkin ja ulkomaille lähdetään aikaisintaan kesällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän me näimme, juu. Tajusin itsekin vasta jälkikäteen, että se varmaan olit sinä. Jäi mieleen kissojesi nimet ja rotu - ajattelin, ettei voi olla muuta kuin yhteensattuma!

   Me ollaan siis menossa Lahteen - sinne tulee paljon Ruusun sukulaisiakin, mm. äiti ja sisarukset. Lahden jälkeen päätämme maaliskuun URKin osalta. Mekin olemme varmuudella menossa FinTICAan Lahteen sitten myöhemmin maaliskuussa. Ja huhtikuun PetExpo on myös harkintalistalla.

   Ehditään siis nähdä ja moikata vielä monta kertaa! :D

   Poista