tiistai 16. joulukuuta 2014

Nukkumista ja varttomista

Coco:
Emännällä on taas vaihteeksi ollut pitkiä päiviä töissä. Olemme Bertan, Liljan ja Ruusun kanssa yksin kotona päivisin. Onneksi isäntä edes tulee kotiin ajoissa antamaan meille ruokaa.

Lempipaikka.

Yksi ehdottomista lempipaikoistani on sohvan leveä käsinoja. Siinä on hyvä paistatella päivää, ottaa pienet nokoset ja nähdä unta hiirijahdista.

Vaikka oikeasti en pidä hiiristä. En ole ikinä ymmärtänyt, miksi Bertta jaksaa kiinnostua niistä, kun päästään valjastelemaan mökillä. Yök, sanon minä.

--
Semmoisen asian olen huomannut, että minulla on nykyään aina nälkä. Emäntä sanoo, että se johtuu sterilisaatiosta. Pöh, sanon minä! Eikö kissalla muka saisi olla ruokahalua!

No okei, en ole aiemmin tykännyt suklaasta, mutta eilen jäin kiinni, kun sain varastettua suklaakonvehdin konvehtirasiasta. Aika näppärää sanoisin minä. Ja toissapäivänä emäntä huomasi, kun olin hypännyt keittiösaarekkeelle pari päivää vanhan taatelikakun ihanan rasvaisen ja makean tuoksun perässä.

Myönnän. Ruoka ja kaikki herkut maistuvat minulle. Eikö kissalla saisi
olla hyvä ruokahalu, eikö?

Oli niin tai näin, niin olen myös löytänyt uudelleen kehruukoneeni. Kadotin sen hetkeksi, kun hormonit hyrräsivät tyhjää operaation jälkeen. Nykyään käyn taas emännän ja isännän syliin, aloitan leipomisen ja sitten lisään kehruun päälle. Sitten ne rapsuttavat minua.

On se kissan elämä rankkaa välillä. Varsinkin, kun emäntä herättää minut mielyttävästä unesta lempipaikaltani. Ja vielä kameran kanssa.

Kohta joulu. Lähetin joulupukille lahjalistan, johon kirjasin kaksi kirjainta R & R. Toivon joululahjaksi paljon Ruokaa ja Rapsutuksia. Pukki ymmärtää aivan varmasti tuon tärkeän lyhenteen!

Mitä te olette toivoneet joulupukilta?

12 kommenttia:

 1. Vai että sellainen lista siellä :D Sulo toivoisi joulupukilta paljon rapsutuksia ja oman koiran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma koira?! Onpa liikkistä! Onkohan semmoinen tulossakin joulupukilta? ;-)

   Poista
 2. Saa olla ruokahalua pienellä kissalla! Terveisiä vaan mun ahmattipojalta, jolla oli tänäkin aamuna nenä mamman jogurttikupissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih.. Tuttu juttu! Meillä kisuilla on nenät isännän Skyr-purkissa. Jatkuvasti. Aina.

   Poista
 3. Sama toive on myös täällä plus L eli leluja, niitäkin tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Leluja niin paljon jo, mutta ruokaa kuulemma tarvittaisi - sanoo Coco.

   Poista
 4. Me toivotaan kans rapsutuksia ja sitä et pääpalvelija ehtis leikkiä jouluna enemmän meidän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuohan on loistava lahjapyyntö myös. L niinkuin leluja ja leikkejä. Mekin haluamme!

   T. Coco

   Poista
 5. Leluja! Lisää leluja! Ja vielä jotain kivoja leluja! Niin ja herkkuja! Uloskin olis kiva päästä. Joo, tahdon oman oviaukon! Tai vaikka taikavoimia, sellasia, joiden avulla voin kävellä ikkunoiden läpi.

  T. Devi

  (Kajsa tahtoo vaan herkkuja.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Devi. Olet kyllä niin intona kaikkeen! <3

   T. Emäntä

   Poista
 6. Coco, kyllä oot kaunis, kaukorapsuja täältä meiltä meidän emännältä. Me puolestaan sanotaan, että kissan ruokahalu on kissan ruokahalu, me kannatetaan!

  Me ajatellaan jouluna meidän ottotätiTirreä ja toivotaan yhteisesti, että Tirren emäntä alkais toipua ja pääsis jossain vaiheessa vielä takaisin sairaalasta kotiin. Tirrellä on vähän ikävä sen emäntää.

  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista