lauantai 10. tammikuuta 2015

Kirje Lotelta

Coco:
Muistatteko Leon ja Loten? Mun kaksi pentua, jotka muuttivat kotoota marraskuun puolivälissä?

Sain kirjeet Leolta ja Lotelta jokin aika sitten. He ovat nyt asuneet omissa kodeissaan jo pari kuukautta. En voi sanoa, että kaipaisin heitä, mutta ainahan on kiva kuulla, mitä heille kuuluu - eikö vaan?

Tässä kirje Lotelta:


Hei äippä!

Terveisiä täältä Savosta. Täällä on paljon lunta ja kylmää ulkona. Sisätiloissa on kuitenkin kivaa. 

Asun maalla isossa talossa yhden toisen, Miska-nimisen, kissan kanssa. Miska on 5-vuotias pyhä birma ja se on leikattu - poikakissa tietenkin, kuten nimestä ymmärrät. Miskan kanssa tykkäämme leikkiä kiipeilypuussa. Olen ominut ylimmän tason itselleni. Se oli kuulemma ennen Miskan, mutta nyt se on miun.


Miskalla on ihanan paksu puuhkahäntä, ja sitä yritän aina käpältää, kun saan tilaisuuden!


On täällä kaksi koiraakin, Saku ja Hilla. Aluksi pelkäsin koiria kovasti, mutta nyt olen ymmärtänyt, että ne ovat itse asia minun tassun alla. Etenkin lapinkoira Hilla on oikea haukkukoira vaikkei se pahaa tarkoita. Jos äiti joskus tulet kylään, sinun ei tarvitse pelätä. Sanon Hillalle, ettei sinulle saa haukkua.

Saku on 11-vuotias kääpiösnautseri. Sakuun tykästyin heti alusta, kun se on niin charmantisti harmaantunut ja meillä on samoja intressejä: pidämme molemmat lämpimistä ja pehmeistä paikkoista, kuten sohvista, sängyistä ja ihmisten syleistä.


Asuu meillä tietenkin myös kaksi ihmispalvelijaa. Ne antavat minulle ruokaa, leikkii kanssani ja silittävät minua paljon. Kaikista parasta on käpertyä heidän lämpimiin syleihin!

Kuten vanhassa kodissani, minulla on myös täällä oma lempipaikka. Varsinkin kylmän talvikauden aikana se paikka on patterin päällä oleva ikkunalauta. Siinä on hyvä nauttia lämmöstä vatsan alla samalla kun pääsee tähyilemään lintujen ruokintapaikalle. 


Uusi harrastukseni on hedelmänkuorien varastaminen ja piilottaminen ihmisen tohveliin. Minua kutsutaan höpsöksi, mutta oikeasti tiedän, että olen sulattanut kaikkien sydämet.

Tässä vielä uusi kuva minusta ja koirasta. Katso kuinka olen kasvanut!


Toivottavasti sinulla äiti on kaikki hyvin. Tulethan käymään sitten joskus, vaikka kesällä.

Rakastan sinua.

Terveisin,
Lotte

--
Sain myös Leolta kirjeen, mutta aion vielä hetken fiilistellä sitä ihan itsekseni. Ajattelin jakaa sen kanssanne ehkä ensi viikolla.

Haluatteko kuulla, mitä Leolle kuuluu?

14 kommenttia:

 1. Olipa ihana kirje. Kiva kuulla, että lapsukaisella on kaikki hyvin ja tietenkin haluan kuulla myös Leon kuulumiset! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kirje Lotelta! Tosi kiva kuulla miten Lotte on viihtynyt täällä keskisemmässä Suomessa! Ihania kuvia ja ihania kavereita Lotella ja hauska elävä puuhkalelu :-D Haluamme kuulla mitä Leolle kuuluu! (ps. kirjoitusvirhe allekirjoituksessa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarkkaavaisuudesta Pepsi & Max! Emäntä onnistui kirjeen allekirjoituksenkin kopioimaan väärin - mokoman kirjuri... Nyt korjattu!

   T. Coco

   Poista
 3. Söpö kirje lapsukaiselta ! Muistakin tahdomme ehdottomasti kuulla, joten kiitos kyllä - Leon kuulumiset kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava kirje ja ihastuttavat kuvat! Leonkin kuulumiset haluamme tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin sydäntä (ja emännän!) kuvat lämmittivät.

   /Coco

   Poista
 5. Hurmaava kirje ja kuvat! ♥ Ihanaa, että kavereita, lämpöä ja tekemistä riittää. ♥ Miskan puuhkahäntä kyllä näyttääkin vastustamattomalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhkahäntä tuntuu olevan Loten paras leikkikalu :)

   T. Coco

   Poista
 6. Tottakai haluamme kuulla Leon kuulumiset, kun Lotenkin kuulumiset olivat näin ihanat. Onpa pikkuisen elämässä ollut muutoksia mutta hyvin näyttää jo sopeutuneen, saanut koiratkin jo pienen tassunsa alle. Ja mukavan kissakaverin, omat lempipaikkansa ja ystävälliset ihmispalvelijat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotte on kyllä oikea sydämen valloittaja ja käskytär. Vanhemmat koirat ja kissat ovat Loten sievän tassun alla ♥ ♥ ♥

   Poista
 7. Ihanat terveiset! Totta kai Leonkin kuulumiset kiinnostavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kirjuri on saamaton. Olen hänelle jo kertonut, mitä kirjoittaa, mutta hän ei ole vielä saanut tarinaa kirjoitettua puhtaaksi. Josko iltaan mennessä...?

   T. Coco

   Poista