lauantai 31. tammikuuta 2015

Kaksivuotiaan aamuhepulit

Coco:
Täytin kaksi vuotta aiemmin viikolla. Tarkemmin sanottuna keskiviikkona 28. tammikuuta. Ihmisen iässä se on verrattavissa 13 vuoteen.

Olen siis täydessä teini-iässä. Vaikka yritänkin olla arvokas perheen pää, saan aina välillä myös teinihepulikohtauksia. Todistin isännälle tänään aamulla yhden hepulikohtauksen. Se meni sillä tavalla, että tarraan kiinni isännän jalkaan ja riehun siinä lattialla maaten. Hullun katse kuuluu myös asiaan.


Oletteko tekin kokeilleet tämmöistä hepulileikkiä?

14 kommenttia:

 1. Heetkinen.. Tulikos Cocon ikään epähuomiossa yksi vuosi liikaa? ;) Onnea kuitenkin ihanalle Cocolle! ♥ Meilläkin vietetään pian synttäreitä, Jade täyttää helmikuussa jo kuusi vuotta, ja Hugo maaliskuussa kolme vuotta. Niin se aika vaan menee hurjan nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tulikin! Tarkka huomio! :) Pitänee korjata pikaisesti ettei Coco suutu...

   Bertta täyttää kolme tasa viikon kuluttua - sekoitin varmaan siihen ;-)

   Poista
  2. No joo mä aloin miettiä että eihän Coco ja Hugo voi olla saman ikäisiä, kun muistelen silloin abya etsiessäni kyselleeni silloin vielä syntymättömän Kawaii J-pentueen perään, mutta sittenhän meille tulikin jo vähän vanhempi Hugo-poika. :)

   Poista
 2. Onnea Coco! Riehuminen on noussut täällä taas harrastusten ykköseksi, kun muuta ajateltavaa on vähemmän. Cocollakin on nyt nyt äitiyshuolet vähentyneet, joten tämä on varmasti yksi hyvä tapa viettää aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista!

   Välilä on haastavaa tasapainoitella arvokkaan nuoren aikuisen roolissa ja toisaalta sitä pulppuavaa intoa, mitä teinikropasta löytyy. Välillä on siis sesteisä nukkumista tai vaan olemista, ja sitten välillä on semmoista hullun juoksuravia alakerrasta yläkertaan, sohvan poikki ja vähän keittiösaarekkeellekin (vaikkei sen päällä saisi olla).

   T. Coco

   Poista
 3. Jalan kanssa painiminen olis yksi hauskimmista leikeistä ikinä (ei vain Oivan mielestä), mutta hampaat ja kynnet käyvät turhan terävästi sukan läpi emännän jalkaan. Aika nopeasti käy kielto, kun tuntuu, että tulee muuten haavereita varpaisiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntäkin kielsi lopulta, mutta aika pitkään sain painia jalankanssa. Hampaita en käytä ja kynnetkin ovat lyhyet, joten haavoja ei synny. Muutenkin isännällä on paksu nahka :)

   /Coco

   Poista
 4. Kaikkiin kissaperheisiin pitäisi saada just tollaista henkilökuntaa että saisi vedellä hepuleita sitten vaikka jakaterän kanssa :)

  Onnea Coco, 2v. on tosi hyvä ikä <3

  VastaaPoista
 5. Onnea Coco!
  Penakin tykkää leikkiä ihmisen jaloissa ja jaloilla, mutta toisinaan on pakko kieltää kun tulee hampaat mukaan leikkeihin ja sitten sattuu ihmiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena! Ei saa hampailla! :)

   Kiitokset onnittuista!

   T. Coco

   Poista
 6. Onnea kaunokaiselle! Kiva kun joku muukin sallii jalan kanssa riehumisen. :D Minusta se tunne on rauhoittava kun kisu ottaa (leikatuilla) kynsillä jalasta kiinni ja käyttää sitä apuna riehumiseen.

  VastaaPoista
 7. Me tehdään tuota melkein joka päivä. Se on kivaa! Tai ainakin Figo teroittaa villasukkiin kyntensä. Niin ja onnea synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista