lauantai 28. helmikuuta 2015

Siivouspäivä

Ruusu:
Emäntä innostui siivoamaan eilen illalla. En ymmärrä sen asia päälle kyllä yhtään, mutta lakanoiden vaihdosta pidän (sitä paitsi olin oksentanut lakanoille joskus torstain ja perjantain välisenä yönä, joten ihan asiallista oli vaihtaa lakanat).

Lakanoita vaihdattaessa kuuluu sukeltaa lakanan alle ja jahdata ilmanvirtausta. Yleensä Lilja ja minä leikimme lakanoidenvaihtoleikkiä keskenämme, mutta tällä kertaa myös vanhukset innostuivat. Tosin ne olivat lakanan päällä ja ennemmin häiritsivät meidän leikkiä. Ja tappelivatkin keskenään kerran. Voi vanhukset.

Emäntä kuvasi lakanoidenvaihtoleikkiämme videolle:


Videon voi myös katsoa suoraan YouTubesta tästä, jos ei yllä oleva ikkuna avaudu kunnolla.

12 kommenttia:

 1. Oisko tossa kuulkaa sukupolvien kuilu, ennen vanhaan kuului riehua lakanan päällä mutta teidän sukupolvi kehittänyt leikin lakanan alle?

  ;)

  VastaaPoista
 2. Hihi, ihanaa myyräilyä lakanan alla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä Coco tiuskii vaan Ruusulle, lakan läpi pystyi leikkimään, kun ei nähnyt. Ihanat myyrät <3

   Poista
 3. Meilläkin etenkin Ella rakastaa lakananvaihtoa! Se tosin juoksee, hyppii, hyökkäilee ja kierii onnessaan lakanoiden päällä (tai lakanattomalla sängyllä), ja sen mielestä on ihan mahtavaa jos lakanoita on vaihtamassa kaksi ihmistä ja ihmiset nostavat lakanan ilmaan kun kissa on lakanan päällä - sitten se onkin vasta hauska hyökkäillä lakanaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Lakanoita, kun ravistelee ja nostelee siten, että ilmaa pääsee alle, se on parhautta! Nyt palveijan oli kuitenkin pidettävä kiinni videokamersta, eikä lakanoita voinut liikuttela samalla...

   Poista
 4. Lakananvaihtopäivä on juhlapäivä. Niinkuin lakanoitten vetopäiväkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlapäivä indeed. Ja myös henkilökunnalle, kun seuraava yö saadaan viettää puhtaissa oksentamattomissa lakanoissa ;-)

   Poista
 5. Joo, toi on ihan parasta kun ihminen vaihtaa lakanoita, niin pääsee sinne alle leikkimään!

  VastaaPoista