keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Nebuankhetin söpöläiset

Bertta:
Emäntä on käynnyt vieraissa. Epäilen kovasti hänen sitoutumistaan minuun meihin.

Emäntä kävi katsomassa jonkun Nebuankhet-kissalan abessinialaispentuja. Se tuli sieltä takaisin haisten ja hihkuen. Joku riistatyttö oli vienyt sen sydämen. Kuulemma. Mutta siis MINÄ olen emännän itseoikeutettu ja ainoa riistatyttö, ja emännän sydän kuuluu minulle!


Sitä paitsi tuo pieni pirpana riistatytöksi on LIIAN söpö. Sillä ei ole edes kunnon ATTITUDEA. Se vaan söpöilee ja keimailee. Leikkii se kuulemma villisti, mutta anyway.

Katsokaa tätäkin kuvaa. Se vai söpöilee, kun ei muuta vielä osaa.


Ainoa asia, josta Nebuankhetin pennut saavat pisteet minulta on auto. Heillä on siis oma auto, päheä auto. Ja kaikista parasta on, että auton päälle voi kiivetä ja sisällekin pääsee kokeilemaan, miltä tuntuu istua ratin takana (kun yleensä emäntä ja isäntä omivat sen paikan itselleen heidän autossa).


Mäkin haluaisin semmoisen. Mutta ei emäntä sitä tuonut minulle. Se olisi kuulemma varastamista. Ja pyh, sanon minä!

Ps. Kyseinen riistatyttö (siis se pentu, tietenkin) etsii vielä sijoituskotia. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys Nebuankhetin kasvattajaan!

10 kommenttia:

 1. Hieno auto! Ja ihana värinen! Tykkään niin pinkistä! Tykkäätkö Bertta pinkistä? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä kyllä oikeastaan pinkistä tykkää, kun se on niin räikeä väri. Olen enemmän mustan kannalla. Mutta tuossa autossa väri on mahtava!

   T. Bertsa

   Poista
 2. Komea on auto ja kertakaikkisen nätti neitokainen!

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno auto, ei ihme että tahtoisit sellaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih! En ymmärrä, miksi emäntä ei anna minulle semmoista omaa...?!

   /B

   Poista
 4. Onhan se kyl söpö. Ja kissa kans! :-D

  VastaaPoista
 5. Kovin kaunis tyttö ♥ Kuten Berttakin toki! Hieno on autokin, ehkä Bertta leppyy vieraissakäymisestä nopeammin, jos teillekin tulisi oma tuollainen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä, EHKÄ mä leppyisin. Ehkä. Mutta jos saisin valita auton värin (sehän on se tärkein kriteeri meille kaiklle naisille, eikö vaan), niin voisin ehkä leppyä helpommin... ;-)

   /Bertta

   Poista