perjantai 13. maaliskuuta 2015

Trixien aktivointilauta testissä

Bertta:
Edellisessä blogikirjoituksessa tulikin selväksi, että saimme paketin. Paketti sisälsi muun muassa aktivointilaudan. Kauhulla katsoin sitä, että mitä tässä vielä joutuu aktivoitumaan, mutta ei se niin paha ollutkaan.

Aluksi emäntä sirotteli Cosma-herkkuja koko laudan leveydelle. Herkut tuoksuivat niiiiiiin hyvältä, mutta eihän niihin noin vaan päässyt käsiksi!


Osa herkuista oli pienissä kupeissa, joista kalastelin niitä tassulla, osa oli joko piikkien tai aaltojen välissä, ja osa oli pienissä lokeroissa. Ne lokerot olivat mielestäni hankalimmat, mutta Coco kalasteli sieltä nameja helponnäköisesti.


Myös pikkuiset innostuivat hökötyksestä. Siinä me oltiin sitten koko kissaklaani aktivointilaudan edessä popsimassa herkkuja. Se oli kivaa!


Minkälaisia aktivointileluja teillä on kotona?

21 kommenttia:

  1. Meillä on vaan sellainen pallo, mut en tajuu miten se toimii. Kajsa saa välillä ruuat siitä. Tollanen ois ehkä kiva, varsinkin jos sieltä sais Cosmaa! -Devi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on palloja moneen ei menoon. Tästä aktivointilaudasta on tosin tullut nopeasti uusi hittituote meillä - ehkä juuri siksi, että sieltä saa Cosma-herkkuja :)

      T. Bertta

      Poista
  2. Juuri tuota samaista lautaa olen harkinnut meidänkin kissoille - kananmunakenno alkaa olla liian helppo ja yksinkertainen.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsetehdyt lelut ovat paitsi eettisesti kestäviä - sanoo emäntä - myös hauskoja. Tämä uusi aktivointilauta on kuitenkin vienyt voiton ainakin toistaiseksi.

      /Bertsa

      Poista
  3. Minä heitän namuja kovaa pitkin lattiaa (seinille, sängylle, minne sattuu) ja kissavieraani ravaavat perässä ja yrittävät ottaa kiinni :) Minä olen se aktivointi-automaatti, halpa ja yksinkertainen :P Ja luultavasti kissojen mielestä naurettava...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei laisinkaan naurettavaa touhua. Meidänkin emäntä tekee sitä välillä ja juoksemme kaikki neljä mukkelismakkelis namien perään.

      /Bertsa

      Poista
  4. Mäkin oon miettiny tommosta, meillä on vaan semmonen ihme ufoaluksen näkönen jota pitäs heilutella ja pyöritellä et sieltä tulis herkkuja mutta hyvin huonosti nää meidän kisut sitä osaa käyttää... Toi on kiva kun herkut on näkyvillä niin varmasti pysyy mielenkiintokin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on semmoinen ufoalus käytössä mutta se ei koskaan ole ollut kovin tykätty meillä. Lähinnä minä sen kanssa joskun olen puliveerannut, mutta eivät muut.

      /Berttu

      Poista
  5. Meillä on samanlainen lauta, jota tosin tulee aika vähän käytettyä. Ahneet kastraatit ovat ainoat siitä innostuneet. Piikkiosio on hankalin, muut handlataan hyvin. Lisäksi meillä on aktivointipallo ja isohko lasipurkki, johon laitan pohjalle namitahnaa. Sen saa ulos vain kastamalla tassun tahnaan ja nuolemalla tassun -> pitää ahneet kastraatitkin työn touhussa piiiitkään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasipurkkia meillä ei olla ikinä kokeiltu. Täytyypä vinkata emännälle. Meillä piikitkin onnistvuat ihan hyvin, kun ensin tajusimme, miten sieltä nameja kannattaa kalastella. Ehkä tassun koolla on tässä väliä. Meidän sirot pienet tassut mahtuvat juuri sopivasti piikkien väliin, kun taas isomman kissan tassuilla se voi olla haastavampaa.

      /B

      Poista
  6. Oih, tällaisia kuvia olen odottanut jo pitkään, missä näkyy kaikkien teidän eri värit! Minusta on niin hauska idea että olette eri värisiä. Eka ja vipa kuvat ovat ihaniaaa!!! - emäntä

    Aktivointi pelit on kivoja. Minulla on muutama peli, joista tykkään kovasti, jos vain jaksan ajatella tarpeeksi :) Ja sitten on ihan lasipurkkeja välillä. Tuollaista ei (vielä) ole. - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä jaksetaan kyllä ajatella, kunhan vaan on hyvät namit tarjolla.

      Emäntä itsekin havahtui siihen, että sai nyt ensimmäistä kertaa suhteellisen hyvässä valossa kuvattua meidät kaikki neljä samalla kerralla (samaan kuvaan siis). Kuulemma pitäisi ottaa lisää ryhmäkuvia, mutta se on aika vaikeaa, kun harvoin olemme kiltisti odottamassa samassa paikassa :)

      Terveisin,
      Bertsa

      Poista
  7. Meillä on tosiaan nyt jo muutama aktivointipeli kotona. Tota teilläkin olevaa mamma on myös miettinyt hankittavaksi - ehkä sitten joskus mäkin saan tollasen.

    Meiltä löytyy tällä hetkellä semmonen pallo jossa on säädettävän kokoinen reikä josta tippuu nameja sitä pyöritellessä (tää on ollu meillä kai tosi pitkään - nyt se on tosin hukassa, harmi - tää on helpoin), sitten löytyy semmonen Nina Ottosson Cat Pyramid (tästä mä tykkään: helppo ja tässä tarvittava liike on mulle tosi tyypillinen. Se on se sama liike, jolla mä kaadan tassullani vesilasit, vesikannut, juomakupit ymv kun ne on hieman vajaita). Sitten mamma osti mulle semmosen Trixie Cat Activity Turn Aroundin, kun mun kuva pääs rotuyhdistyksen kuvakilpailussa kolmossijalle ja saatiin palkinnoksi lahjakortti mustiin ja mirriin. Tääkin on helppo ja tätä käyttää meillä muutkin kuin minä.

    Sit kuulema se mun uus lelu joka on lainassa vielä, on semmonen Catit Desing Senses Labyrinth. Mamma epäilee että tääkin on mulle kyllä tosi helppo. Sit se toinen mulle tuleva lelu on semmonen Cat Activity Poker Box. Siitä en tiedä onks se helppo vai ei.

    Sit mamma keksii kyllä välillä meille muitakin pelejä. Korkeita lasipurkkeja, kananmunakennoja, vessapaperirullia. Mut yks semmonen minkä mä myös osaan, on semmosten lasipurnukoiden avaaminen joissa on se ns. patenttikorkki. Tätä taitoa ei taida moni kissa osatakaan!

    Terv. Ella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et kai se oo semmonen kissanero! Kissa-Einstein.

      Poista
    2. Oho, onpa sulla paljon leikkikaluja ja aktivointipelejä! Ja tosi osaava olet! Mikä tuo patenttikorkkijuttu on? Kuulostaa jännältä.

      Meilläkin on kyllä muita leluja mutta emäntä on laiska ottamaan niitä esille. Yksi lelu, josta mä tykkään on semmoinen, jossa nameja piilotetaan pelilaudalle kuppien alle. Sitten ne kupit pitää poistaa tai kaataa niin saa namin esille kupin alta. Siinä pelissä mä oon aika hyvä.

      /Bertta

      Poista
  8. Ooo, meilläkin oli tuommoinen lauta, mutta koska Nora dominoi sen kanssa niin paljon, lahjoitettiin se sitten äitini kissoille ja kummipoikani onkin tykännyt siitä tooosi paljon. :) Meille jäi aktivointileluina ruokalabyrintti ja semmoinen laatikkomainen, jonka nimeä en tähän hätään muista. Siitä pari lokeroa oli alkuun haasteellinen, mutta nykyään nekin menee lähes rutiinilla. Haikulla on omana lelunaan kananmunankenno, muut ei sitä osaa/halua käyttää kun se vaatii lähes poikkeuksetta hampaiden käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onneksi aika hyvissä väleissä napostellaan laudan herkkuja. Coco ja minä tietenkin rohmutaan ja Ruusukin on aika ahne. Lilja sen sijasta on luonteeltaan korrekti ja ystävällinen niin se väistää kiltisti, kun me ruokarohmut vallataan lauta. Mitään tappeiluita ei ruosta kuitenkaan koskaan ole ollut.

      T. Bertsa

      Poista
  9. Testattu - helppo! Dog Turbokin oli vaikeempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dog Turbo? Kuulostaa haastavalta! Pitää kysyä emännältä, voisimmeko mekin kokeilla sitä! :)

      /B

      Poista
  10. Ootte te vaan niin söpö nelikko! Täältäkin löytyy tuo sama aktivointilauta ja sitten myös yksi Nina Ottosonin koirille tarkoitettu peli :)

    VastaaPoista