lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kuvia!!!

Coco:
Emännän kamera ja tietokone eivät pääsiäisen jälkeen haluneet tehdä yhteistyötä ja siksi blogissa on ollut hiljaista. Eilen illalla emäntä kuitenkin sai koneet jälleen toimimaan, joten nyt onkin luvassa vino pino kuvia ja tarinaa pääsiäisestä mökillä. Pahoittelen emännän puolesta vanhojen tarinoiden vatvoamista...

Ensimmäisenä yleiskuvaa päämökistämme. Se on aika iso ainakin pikkuruiseen aittaan verrattuna. Pikkuiset, Lilja ja Ruusu, olivat tosi innoisaan ja kotiutuivat nopeasti. Tässä ne juoksevat emännän luo, kun se kujertelee niille jotain.


Berttakin rauhoittui ja nautti silmin nähden olostaan mökillä. Aluksi hieman jännättii meitä molempia, kun mökissä on aiemmi ollut avokas kissaherra Manu, joka on pitänyt jöötä. Sitten kuulimme, että Manu oli talvella siirtynyt kunnioitettavassa 18 vuoden iässä kissojen sateenkaarimaahan. Mökillä oli enää Manun hajut jäljellä.


Tässä minä poseeraan.


Ja Lilja.


Liljaa kiinnosti kyllä kaikki mahdolliset asiat mökillä. Suuri osa ihmisten pääsiäiskoristeista jouduttiin piilottamaan Liljalta ja Ruusulta eteiseen. Sitten vasta, kun lähdimme kotiin, koristeet poimittiin takaisin esille. Tässä Lilja ihmettelee pääsiäistipua - mikäköhän kapistus se on?


Ruusulla oli niin meno päällä, että emäntä sai sen pysähtymään kuvaan vain kerran ja silloinkin pitämällä siitä kiinni.


Bertta ja Ruusu pääsivät myös valjailla ulos. Bertta liikkui valjaissa kuin vanha kokari ja olisi halunnut kävellä vaikka kuinka pitkälle.


Ruusu sen sijaan jännitti vielä valjaita, eikä kovasti uskaltanut liikkua vaikka kaikki asiat kyllä kiinnostivat kovasti.


Että semmoinen pääsiäinen meillä oli. Nautittiin, nukuttiin ja syötiin.


Ps. Oletteko tulossa PetExpoon sunnuntaina? Me ollaan siellä silloin, se tavallinen kolmikko eli Lilja, Ruusu ja minä.

12 kommenttia:

 1. Ihana kun pääsitte mökille! Minä vielä haaveillen.. Ootteko muuten menossa Tampereen näyttelyyn? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla tulossa Tampereelle. Mahdollisesti sitten yhdeksi päiväksi syksyllä.

   Poista
 2. Ollaan tulossa PetExpoon. :) Tullaan varmasti moikaamaan, sillä mä olen ihastellut Ruusua koko sen ajan, kun se on tässä blogissa esiintynyt. ♥

  VastaaPoista
 3. Ruusulla on kaunis profiili... Ois kyllä ihanaa jos ois itelläkin joku tollanen mökkipaikka mihin mennä välillä haistelemaan luontoa kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä kaupungeissakin on isojakin metsäaulita. Omaa tarhaa sinne tosin on varmaan huonompi rakentaa... :(

   Poista
 4. Tuo kohtaaminen pääsiäistipun kanssa on kyllä erinomainen :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä veikeä. Ja mikäs tämä on, näyttää Lilja tuumivan :)

   Poista
 5. Hymph oltiin tänää petexpossa mutta enpä sitten muistanut että olitte siellä :( En nähnyt ketään tuttuja, huono tuuri.. Noh kuitenkin ihania pääsiäislomakuvia olette kaikki niin söpöjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmin paikka. Ensi kerralla pitää sitten paremmin ilmoitella, että ollaan paikalla jos vaikka pääsisit käymään!

   Poista
 6. Tosi viihtyisän näköinen mökki! :) Ja huh, hirvittää tuo tavaramäärä seinillä yms, meillä varmasti kisut rikkoisivat jotain noista. :D Toissakesänä rikkoivat mökillä pöytälampun, viime vuonna ei käyty, tänä vuonna taas mennään ja saas nähdä miten käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi.. Kyllä samaa ajattelin minä anopin koristeista.

   Manu olikin rauhallinen persialainen, joten häntä varten ei koskaan tarvinnut siivota tavaroita alta pois. Eri asia on meidän abyt, jotka nyt ensimmäistä kertaa pääsivät temmeltämään oikein kunnolla isossa mökissä.

   Poista