tiistai 28. huhtikuuta 2015

Loukkaantunut

Coco:
Olen loukkaantunut. Henkisesti. Minut jätettiin yksin (Bertan kanssa). Meidän vietiin hoitopaikkaan, jossa kylläkin on kivoja ihmisiä, mutta se ei ole oma koti. Olen syvästi loukkaantunut. En ikinä enään aio katsoa kameraan.


Berttakaan ei ikinä enään katso kameraan. Lupasimme sen toisillemme.


Syy, miksi meidät passitettiin hoitolaan, oli se, että emäntä ja isäntä lähtivät lomalle Skotlantiin. Olisivat edes tuoneet tuliaisia meille sieltä. Mutta ei. Saimme vain nämä tyhmät kortit.

Kortteja esitellessään meille he kertoivat, että siellä oli paljon lampaita. Ihan kuin minä tietäisin, minkä näköinen lammas on. Jos olen sitä joskus syönyt, se on ollut pilkottuna osana jotain muuta purkkiruokaa. Hassuilta ne lampaat ainakin näyttävät. Eivätkä ne osaa edes puhua kissakieltä.


Tässä kuvassa on jotain sumua tulossa mereltä päin. Miksi emäntä kuvaa sumua? I don't get it.


Sitten siellä oli vesiputoksia. Olisivatpa tuonnet minulle pullollisen vesiputousvettä - se olisi varmasti maistunut ihanan raikkaalta!


Ja sitten siellä oli hulppeita maisemia.


Mutta minä en enään ikinä aio katsoa kameraan. Olen sen verran loukkaantunut. Loppuajan hoitolassa söin huonommin ja pohdin jopa nälkälakkoa. En sitten kuitenkaan raaskinut semmoista aloittaa.

Kai te ymmärrätte, että olen loukkaantunut?

25 kommenttia:

 1. No tottakai me ymmärretään, mutta ei sitä kauaa jaksa mököttää kun pääsee omien ihmisten luo! Ihan kivoilta maisemilta tuolla näyttää. Siellä olisi ollut kiva liikkua vai mitä? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, että te kissakaverit ymmärrätte minua ja meitä! Kissanelämä on kyllä välillä niin epistä...

   /Coco

   Poista
 2. Ne ei edes tuoneet teille villaa niistä lampaista? Kauheeta, hirvee vääryys on tapahtunut.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmmm lampaanvilla leluissa sisällä ois ihan parasta! Meillä on pari semmosta. Wallu on mun noutorakas!

   On ihan oikein että pidätte jöötä ja määräätte ite. Mutta oottehan te tosi filmaattisia vaikkette kato kameraan, että silleen kapina menee vähän hukkaan. Mut ei se mitn, jatkakaa!

   Poista
  2. Niih! Olisivatpa edes tuoneet palan hyvältä haisevaa villaa! Eivät voi edes puolustautua sillä, että se olisi ollut liian iso tai painava matkalaukussa.

   T. Coco

   Poista
 3. Ymmärretään! Mut ei kannata nälkälakkoilla, koska muuten voi laihtua! -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, emäntä kehtasikin sanoa minulle, että oli hyvä, kun söin huonommin. Sillein lihosin hoidossa vain 50 grammaa 500 gramman sijasta. Belive me, emäntä punnitsi minut sekä ennen että jälkeen!

   /Coco

   Poista
 4. Kyllä ymmärretään. (Mutta ihan sikahienot maisemat niillä on ollu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ymmärryksestä - te kissakaverit tiedätte parhaiten!

   T. Coco

   Poista
 5. Varmasti sitä loukkaantuu vähemmästäkin! :(

  VastaaPoista
 6. Ymmärretään! Ihan hyvin. Teille olisi ehkä pitänyt tuoda sieltä yksi lammas ja sitten se hirviö ja sitä raikasta vettä ja ehkä parasta olisi jos olisitte päässyt mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kokonainen lammas! Miksi en tajunnut sitä. Olisivat saanet tuoda myös hirviön :)

   T. Coco

   Poista
 7. Ei pidä olla liian ankara ihmisille. Ne on kuitenkin itkeneet teidän perään puolet lomastaan. T: Oivan emäntä, jolla meinaa iskeä ikävä oman karvalapsen luo jo kahden muualla vietetyn yön jälkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nekin sanovat, mutta en tiedä onko se totta. Krokotiilinkyyneliä ovat kuitenkin.

   /Coco

   Poista
 8. Ymmärretään! Mekin oltiin vähän kauhistuneita kun meidän ihmiset meinas jättää meidät koko viikonlopuksi ihan kahdestaan parin viikon päästä, mutta onneksi ne tajus tänään ettei kukaan muu osaa lääkitä Ruffea niin päästäänkin mukaan HAHAHA ihmiset on pöljiä.
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei lääkkeen ottaminen koskaan ole kivaa siinä on toki tuo hyvä puoli :)

   T. Coco

   Poista
 9. Joks ootte leppyneet. On nääs valpuri ja serpendiinileikit menossa. Ja palloja ! Jotain herkkua voisitte saada? Möyhyt Mesilästä ja kuonotus Puolu-tätiltä :) Hauskaa vappua! Missä vauvat oli hoidossa? Kaipasitteko rasavillejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ollaan me vähän. Vaikka emäntä ja isäntä olivat kauan poissa eilenkin. Lähettivät naapurit antamaan meille ruokaa, kun itse tulivat kotiin vasta puolen yön jälkeen.

   T. Coco


   Kyllähän karvalapsia oli kovasti ikävä, mutta hoitajien ihana kuvatulva rauhoitti. Pienet olivat äidilläni hoidossa ja vanhemmat isännän veljen perheen luona.

   T. Emäntä

   Poista
 10. Tietenkin ymmärretään! Kuka kissa ei tuollaiselle nostaisi häntäänsä ja poistuisi paikalta?! Eikä mekään katsottaisi enää kameraan, hmph! Ihan oikein tehty. Mutta jos tulee lepytyslahoja, ne kannattaa ottaa vastaan (ehkä hidastellen kuitenkin, ettei palvelusväki innostu liian aikaisin).
  - Pipsu ja Miiru -

  Upeat maisemat, tuo viimeisin kuva henkeäsalpaava!
  - Emäntä -

  VastaaPoista
 11. Kaikenlaisia oikeuksia noi ihmiset kyllä osaa viekkaana ottaa, että nyt kissat viedään kotoaan täyshoitoon!
  Sehän on siis ihan hyvä, kun se on siis kissan toive eikä ihmisen diktaattorimainen päätös.
  Solidaarisuutta kissoille, me lähtetään barrikaadeille tarvittaessa !
  Terkut: Vähän vappufiiliksillä olevat Triolat + Nisu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kissat barrikaadeille! Hyvä tietää, että teistä saa hengenheimolaisia, jos on tarvetta.

   /Coco

   Poista
 12. Pois omasta kodista ja vielä jäitte ilman tuliaisia, aijai. :( Toivottavasti lepytte kuitenkin jossain vaiheessa, ehkä muutama ekstrasilitys ja nami auttaa? ♥ Upeat maisemat Skotlannissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne maisemakortit meitä lämmitä, mutta silitykset kyllä. Ja niitä olemme saaneet kiitettävästi sitten kotiin paluun :)

   T. Coco

   Poista