maanantai 13. huhtikuuta 2015

PetExpo - lauantai kuvina

Lilja:
Nyt on emäntä saanut kuvaripulin, kun kamera ja tietokone vihdoin tekevät yhteistyötä taas. Emäntä ulkoilutti kameraa PetExpon yhteydessä järjestetyssä RUROKin kissanäyttelyssä lauantaina. Sunnuntaina Coco, Ruusu ja minä pääsimme mukaan.

Mutta aloitetaan ensin lauantain kuvista.

Päästyään messukeskukseen lauantaina alkuiltapäivästä emäntä suuntasi ihan ensimmäiseksi katsomaan pikku-Namua. Naukulan Namu oli jo ollut tuomarilla, oli syönyt ja käyttänyt laatikkoa ja nukkui parasta aikaa sikeitä päiväunia koko emännän vierailun aikana. Namu on kyllä niin söpö!


Seuraavaksi emäntä suuntasi Somakissin rotupöydän tienoille, jossa ihan Ruusun nökäinen punainen abessinialainen vietti messupäivää. Kyseinen nuori hurmurityttö on Simbakissa-blogin Nala.


Nala oli juuri menossa tuomarin paras -valintoihin, jota emäntä seurasi tarkasti kameran kanssa. Tällä kertaa Nala ei päässyt jatkoon, mutta olemme aivan varmoja, että neitokaisella on vielä hieno näyttelyura edessä. Ja niin rauhallinen se oli. Ihailtavaa.


Lopuksi emäntä näki vielä upean venäjän sinisen Ellan, jonka ihminen oli mukana näyttelynjärjestäjäporukoissa tuomarin assistentin roolissa. Tällä kertaa emännän kameralle ei taltioitunut Ellasta kuvaa, joten jouduimme lainaamaan kuvan Namun mammalta - kiitos!


Päivitys sunnuntain osalta ja meidän näyttelyjutuista on luvassa huomenna tiistaina!

2 kommenttia:

  1. Ihana katsoa rentona olevia näyttelykissoja, suloisuudet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Toiset stressa, mutta toiset taas osaavat nauttia ja rentouta :)

      Poista