tiistai 14. huhtikuuta 2015

PetExpo sunnuntaina - omat koettelemukset

Ruusu:
Sunnuntaina oli meidän vuoro tulla mukaan messuille. Siis minun, Liljan ja Cocon.

Emännällä oli taas kamera mukana, muttei ehtinyt kuvata paljoakaan. Onneksi tämän postauksen kuvasaldon pelasti jälleen ystävät. Kiitos Niinalle ja Merjalle - sekä Mintulle, jonka kuvia postasimme jo sunnuntaina Facebook-sivuillamme.

Ensimmäisenä tuomarille pääsi Leo, joka kuvassa alla komeilee ihmisensä sylissä. Leon kutsumanimi on muuten nykyään Aka. Emäntä sai esittellä Akaa tuomarille, kun Aka on aika villi ja ihmiset pelkäsivät, että hän saa hepulin tuomaripöydällä. Kysessä oli Akan ensimmäinen näyttely ikinä. No eipä Aka saanut hepulia vaan esitti parhaat puolensa konkarin elkein ja sai paljon kehuja tuomarilta.


Akan jälkeen pääsin minä pöydälle ja olinkin siinä ihan nätisti. Mutta sitten, kun tuomarin piti valita kumman meistä ottaa TP-valintoihin, niin en jaksanut enää ja rupesin venkuilemaan. Tässä yksi niistä monista venkulointikuvista. Eikö ollakin Akan kanssa aika samannäköisiä?


Sillä välin, kun olimme esittäytymässä tuomarille Leon kanssa, Lilja kävi toisen tuomarin syynissä. Tuomari tykkäsi Liljasta ja kehui Liljan aby-maisia kasvoja. Kuulemma lupaava nuori tyttökissa.


Viimeisenä oli Cocon vuoro. Cocoa vähän jännitti tuomaria ja katsoi emäntää anelevasti, että vie minut täältä pois. Miksi toit minut tänne?


Mutta sitten Coco rentoutui, kun emäntä sai silitellä sitä. Tuomari oli aluksi sanonut, että Cocolla on liian isot ja pyöreät silmät, mutta tuomari muutti mielipidettään, kun rentoutuneemman Cocon silmät olivatkin hienosti mantelimuotoiset kuten abylla pitääkin olla. Katsokaas miten Coco pistää tässä parastaan.


Vaikkei Coco päässyt TP-valintoihin, hän kuitenkin sai kolmannen CAP-serttinssä ja valmistui näin ollen Premieriksi. Onnea Cocolle!

Kun tuli TP-valintojen aika, jonne sekä minä että Lilja pääsimme, Lilja odotteli hienosti vuoroansa emännän sylissä. Emännän kissatätiystävät saivat napattua Liljasta pari hienoa kuvaa.Emme kumpikaan päässeet jatkoon, joten loppupäivä vietettiin häkissä. Meitä tuli katsomaan kaikenlaisia tuttuja ja tuntemattomia ja meihin tutustui myös monet pienet lapset. Eriyisesti minä kuikuilin häkinsuusta ja sain paljon silityksiä. Se oli kivaa!


Kiitokset kaikille osallisille kivasta näyttelystä ja erityisterveiset Haftan ja Tiituksen emännälle, joka kävi ihailemassa minua!

12 kommenttia:

 1. Onpas ihania kuvia! (: Harmi kun ei itse päästy paikalle, mutta ehkä ensi vuonna sitten (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehditään me varmasti nähdä jo ennen ensi vuotta. Onhan niitä muitakin näyttelyitä tässä välissä vielä tulossa pk-seudullakin :)

   Poista
 2. Kyllä kannatti käydä ihailemassa, suosittelen muillekin. :D Ruusu-neiti on livenä vieläkin ihastuttavampi kuin kuvissa. ♥

  VastaaPoista
 3. Ettäpä oottekin ihania ja kauniita ja vaikka mitä. Lumoavia!

  VastaaPoista
 4. Ootte te vaan aika hienoja kissoja kun noin nätisti käyttäydytte! Pieni rimpuilu ehkä pikkuisella kuuluukin vielä asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minunkin mielestä. Kun usemmiten olen niin kilttinä.

   T. Ruusu

   Poista