maanantai 18. toukokuuta 2015

100 tykkääjän kisa: Voita Sturdi-valjaat!

*Yhteistyöpostaus Megaeläin-eläinkaupan kanssa*

Emäntä:
Sata tykkääjää täyttyi ja ylittyi jo lauantaina ja voimme aloittaa lukijakilpailun blogissamme! Jee!

Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Megaeläin-eläinkaupan kanssa, joka on lahjoittanut käyttöömme sekä pääpalkinnon että lohdutuspalkinnot.

PÄÄPALKINTO
Pääpalkintona on vapaavalintaiset Sturdi-valjaat Megaeläimen valokoiman mukaan.

Valjaiden kuosi ja koko (S tai M) on siis vapaasti valittavissa. Voittaja voi hakea valjaat itse mistä tahansa Megaeläimen toimipisteestä (Itäkeskus, Myyrmäki tai Tammisto). Mikäli et asu pääkaupunkiseudulla tai sinulla on vaikea päästä Megaeläimen liikkeisiin, valjaat voidaan myös toimittaa postilla suoraan kotiin. Pääpalkinnon arvo on noin 20 euroa.Yhteistyön kautta saamamme Liljan Sturdi-valjaat olemme esitelleet tarkemmin aiemmassa blogipostauksessa.

LOHDUTUSPALKINNOT
Lohdutuspalkintona arvomme kaikkien vastaajien kesken 3 kpl All for paws -leikkikalua.

Nämä aitoa kissanminttua sisältävät, vihannesten muotoisen pehmoleikkikalut ovat supersuosittuja kissapiireissä. Ihmisen silmään hauskan näköiset lelut saavat kissan kuin kissan hullaantumaan leikkiin! Yhden lohdutuspalkinnon arvo on noin 7 euroa ja palkinto postitetaan suoraan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.KILPALUUN OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistuta kommentoimalla tähän blogipostaukseen ja kertomalla oman kissan ulkoilutottumuksista.

Lisäksi on mahdollista kerätä peräti kolme lisäarpaa seuraavasti:
Muista kertoa kommentissasi, kuinka monella arvalla osallistut!

Kilpailuaika on 18.-25.5.2015. Voittajat julkistetaan blogissa kolmen päivän sisällä kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti, mikäli yhteystiedot ovat tiedossa. Jos voittaja ei lunasta palkintoansa kahden viikon kuluessa, kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa lunastamattomalle tuotteelle uusi voittaja.

Toivotamme kaikille tasapuolisesti menestystä kilpailussa!

39 kommenttia:

 1. Mekin täältä osallistutaan, kolmella arvalla (kommentti + blogin virallinen lukijuus + FB-tykkäys). Terveisiä teidän persoonallsielle likkanelikolle! Toivottavat Paula, Ruska ja Rauha

  VastaaPoista
 2. Meillä on viime päivinä ulkoiltu ahkerastikin. Mori on vanha tekijä, nykyään ovesta ulospääseminen ilman Moria on erittäin haasteellista, poika roikkuu ovenkahvassa nyt kevätinnostuksen saatuaan suunnilleen aina kun ei nuku tai syö. Katlan kanssa vasta totutellaan suureen maailmaan, ja se alkaa vähitellen reipastua. Perla taas on reipas ulkoilija silloin kun näköpiirissä ei ole ihmisiä tai autoja tai koiria tai polkupyöriä tai tai tai, eli sen kanssa pitää lähteä keskelle metsää ja sitten ulkoilu on kivaa.
  Meidän pari edellistä blogipostausta käsittelee juurikin ulkoilua: http://blogikissat.com/puskis/

  Mukana kolmella arvalla (sillä olen ajastani jälkeen jäänyt enkä ole instassa)

  VastaaPoista
 3. Osallistutaan kolmella arpapiletillä. Meillä ulkoillaan lähes päivittäin. Robert suorittaa rajavalvontaa ja Sulo keskittyy enemmän fiilistelyyn :D

  VastaaPoista
 4. Me ulkoillaan niin, että alkumatka mennään rattailla johonkin missä on vihreetä eikä tarvi pelätä autoja, sitten kun moinen paikka löytyy pääsee Pena pois rattaista ja juoksentelemaan valjastettuna ihan niin paljon kuin haluaa tai ei halua. Nykyään useamman kerran viikossa yritetään käydä ulkoilemassa, haluaisin käydä useamminkin, mutta kun aika ei vaan tahdo riittää millään.
  Me ei olla facessa eikä instassa, joten me osallistutaan vaan kahdella arvalla, kommentti+blogin lukijuus.

  VastaaPoista
 5. Kolme arpaa meille (lukija+facebook+kommentti).
  Meillä ulkoillaan satunnaisesti valjaissa (ja ihan jatkuvasti parvekkeella), Ruskalla ei vielä ole tosin omia valjaita ja meidän kissoista mukaan ei kaupungissa ihan hirveästi ulkona viihdy, välillä kyllä.

  VastaaPoista
 6. Meille 2 arpaa.
  Me ulkoillaan joko parvekkeella tai valjastelemalla pihapiirissä. Välillä myös kannetaan kisut tien yli ja mennään parhaaseen paikkaan, metsään! :) Kohta meillä on lasitettu parveke, kantautuukohan sinne yhtään tirppojen hajuja? :o

  VastaaPoista
 7. Ulkoilu on päivän paras hetki! Valjaat se emäntä aina pukee meille, vaikka ilmankin pärjättäisiin.. Kolme arpaa me otettaisiin!

  VastaaPoista
 8. Ulkoilu on <3 Sinne vaan pääsee ihan liian harvoin, kun noh... ihmiset. Ne on vaan vähän laiskoja. Mutta sit ku pääsen ulkoilemaan, niin mulle puetaan tuommoiset vaaleansiniset POIKIEN valjaat päälle, joten olisko vähän hienoa voittaa vähän tyttömäisemmät?!
  Ainiin, ja me osallistutaan kahdella arvalla.
  t. Kissakolmion Lilli

  VastaaPoista
 9. Meillä valjastellaan päivittäin. Mamma on ykkösulkoiluttaja ja jos Mamma ei ehdi(/jaksa/viitsi), niin iskä käy varaulkoiluttajaksi. Eilen herra tosin oli kauhuissaan, että joutuuko iskän kanssa ulos, vaikka Mamma oli selvästi jo lähdössä. Kävin hakemassa vain ulkotakin, mutta poika seurasi katsomaan valjaissa, että minne se nyt meni :)

  Neljä arpaa (kommentti, lukija, FB, Instagram)

  VastaaPoista
 10. Kaksi arpaa kiitos :)
  Me valjastellaan päivittäin ja parveke on ehdoton. Ihmetyttää vaan kun täällä blogimaailmassa lähes kaikki tuntuu valjastelevan, mutta ei me ulkona koskaan nähdä muita kissoja.

  VastaaPoista
 11. Meillä ei kauheasti ulkoilla vaikka kissoja löytyykin muutama kipale. Kukaan ei vain oikein ole innostunut ulkoilusta vaikka me ihmiset tykättäisiinkin niitä ulkoiluttaa :)

  Meille kaksi arpaa (kommentointi ja ollaan myös lukijana).

  VastaaPoista
 12. Meillä valjastellaan kesäisin ihan intona. Sadepäivät ja talvi pysytellään sisällä lämpimässä :)
  Olemme mukana kolmella arvalla! (kommentti, blogger, facebook)

  VastaaPoista
 13. Meillä ulkoillaan vaan parvekkeella. Pienempänä mami yritti meitä viedä valjastelemaan, mutta ei se ole meidän juttu. Parveke on kiva kun sinne kuuluu linnunlaulu ja voi katella lasin läpi kaikkea. Osallistutaan kahdella arvalla eli lukija ja kommentti ja jos voitetaan, niin lahjoitetaan valjaat tutulle ulkoilijakissalle.

  VastaaPoista
 14. Ollaan kolmella arvalla mukana!

  Hmm, meillä ulkoillaan niin, että Devi inhoaa paluumatkaa, Kajsa puolestaan melkeinpä juoksee kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis neljällä arvalla mukana. (1+3 taitaa olla neljä? :D)

   Poista
  2. 2 arvalla mukana(kommentti+insta)
   Meillä valjastetellaan melkein päivittäin keväästä syksyyn, talvella ei tassua suostuta ulos laittamaan :)
   -Anne-
   anne5@netti.fi

   Poista
 15. Täällä ollaan mukana täydellä arpamäärällä ^_^

  Meistä Nala ja Simba valjastelee muutaman kerran viikossa, Nala kävelee oikein nätisti kun taas Simba ulkoiluttaa isäntää ottamalla kunnon spurtteja vähän miten sattuu. Tiiti ulkoilee vain ulkotarhassa kun se ei oikein tykkää valjaista. Tai ehkä tuollaiset takkivaljaat olisivat kivemmat, ei tiedä.

  VastaaPoista
 16. Saako osallistua vain vihanneslelujen arvontaan yhdellä arvalla? :P Meillä kun on jo omat valjaat, joilla pärjätään oikein hyvin. Oiva ulkoilee rohkeasti, nuuhkii kaikki paikat, murisee ja pörhistelee vastaan tuleville koirille, yrittää hakeutua lähelle sattuvien naapurin kissojen luo ja juoksee salamana metsästysasemiin huomatessaan lintuja. Niin ja puihin on parasta kiipeillä kans.

  VastaaPoista
 17. Osallistutaan yhdellä arvalla.
  Miiru inhosi aiemmin syvästi kaikkia valjaita. Ennen tätä kevättä kieltäytyi ottamasta askeltakaan valjaissa, kannatti itsensä koko ulkoilumatkan. Jostain syystä nyt tilanne on toinen: Miiru istuu ulko-oven luona ja naukuu tahtovansa valjastelemaan. Ja sitten mennään :-)!

  Pipsu taitaa keimailla vaaleanpunaisissa valjaissaan ;-)?! Tietää pääsevänsä ulos kun valjaat otetaan esille, on tietty reitti, joka pitää valjastaa, kävelee yllättävän nätisti flexissä, odottaa rauhallisesti kun valjaat otetaan pois. Sievä valjastelija.

  VastaaPoista
 18. Me ollaan niiiin mukana ja kolmella arvalla !

  Jos meille napsahtaisi jackpot niin heti koittaisin kuinka esim. Madame tykkäisi tollaisilla valjailla ulkoilla. Nythän ulkoilu ei maita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun mehän ollaan mukana peräti 4 arvalla, seurataan teitä ihan kaikkialla ;D

   Poista
 19. Kolmella arvalla mukana! :)
  Meillä vuotias ragdollmix vihaa ulkoilla pelkän pannan kanssa ja uudet sopivammat valjaat on olleet ostoslistalla jo pidemmän aikaa. Jos onnetar suosii ei tarvitsisi lähteä niitä enää metsästämään :)

  VastaaPoista
 20. Meillä kissat ulkoilevat sekä ulkohäkissä että valjastellen. Häkki on Tiituksen egolle hiukan liian pieni (1m x 1,5m x 2m), mutta Hafta viihtyy siellä mainiosti. Tällä hetkellä Haftalla on käytössä Somakissin pentuvaljaat, joten omille valjaille olisi käyttöä.
  Olemme mukana kahdella arvalla (kommentti ja lukija).

  VastaaPoista
 21. Jee, arvonta! Me osallistutaan kahdella arvalla. Juuri eilen käytiin ulkona kissojen kanssa. Ilmolle olisi kyllä hauska kokeilla noita sturdeja, kun se ei oikein vieläkään yrityksistä huolimatta tykkää nykyisistä valjaista vaan kierii maassa ja heittäytyy makoilemaan viiden askeleen jälkeen. Roope taas kävelee vieressä ja perässä kiltisti ja tuntuu kovasti nauttivan lenkeistä.

  VastaaPoista
 22. Neljällä arvalla osallistutaan! Meillä pojat tykkäävät olla parvekkeella eniten, koska sieltä pystyy tutkimaan kaikkea turvallisesti. :) Lenni ja Orbit tykkäävät olla valjaissa myös ulkona, mutta välillä se on tosi pelottavaa. Lennille ja Orbille ostin tosiaan jo nuo M-kokoiset valjaat, mutta Jupiter tarvitsisi nuo S-kokoiset. Toivottavasti arpaonni suosii! :)

  VastaaPoista
 23. Neljällä arvalla mukana! :) Suunnitelmissa olisi jossain vaiheessa omat kisulit totuttaa valjaisiin ja päästä turvallisesti tutustumaan ulkomaailmaan.

  VastaaPoista
 24. Huh! Ehdinpäs :) Neljällä arvalla mukana. Olisivatkohan tällaiset valjaat enemmän Namun mieleen, mietiskelen.

  VastaaPoista
 25. Ehdinpäs mukaan vielä!(: Kolmella arvalla ollaan mukana. Meillä Justus tykkää todella paljon ulkoilusta ja odottaakin kovasti jo sinne pääsyä. Meillä on sellanen pieni metsänreuna jonka läpi pääsee pienen lammen lähettyville kävelylle, sielä näkee paljon sorsia ja muutama koirakin tullut vastaan! Ulkoilusta Justus nauttii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme arpaa: kommentti, lukija sekä Instagram-seuraaja (:

   Poista
 26. Kahdella arvalla osallistun (kommentti+instagram)
  Meillä kaksi maatiaista, joista vanhempi käy välillä valjaissa ulkona kotipihalla. Siellä rauhallista tahtia mennään ja päädytään yleensä jonkun mehevän ruohotupon luokse ja siihen sitten jäädäänkin. Nuorempi ei käy ulkona, mutta tänä vuonna on jotenkin "herännyt" vaatimaan 9 vuoden iässä ulos pääsemistä. Pitänee hälle uudet valjaat hankkia (on niin pientä sorttia, kun toinen taas on enemmän mörssäri). :)

  VastaaPoista
 27. Neljällä arvalla mukana. Meillä ulkoillaan vuoden jokaisena päivänä tarhassa, jonne on vapaa kulku kellon ympäri kissaluukun kautta. Lisäksi yksi kissoista rakastaa valjasulkoilua, joten se käy aina halutessaan koiran seurana valjaslenkillä. Muut eivät vielä ole valjastelulle lämmenneet... :)

  VastaaPoista
 28. Meidän väki ei ulkoile ollenkaan, koska Felix on niin pahasti allerginen siitepölyille, maaperän homeille jne. Muuten meillä olisi ulkotarha, nyt olisi sille tilaakin.

  Kolme arpaa meille, kiitos! Jos voitetaan, tiedän kenelle lahjoitan palkinnon :)

  VastaaPoista
 29. Kaks arpaa Mesilään :) Me ulkoillaan mökillä kissapergolassa ja valjastellaan sen ulkopuolella ja ajellaan lemmikkirattaissa :-)

  VastaaPoista
 30. Kolme arpaa Täplätytöille (=Ylpölle, koska Stella ei tykkää valjastelusta) ;)

  VastaaPoista
 31. Kolme arpaa kolmelle itämaiselle pojalle, jotka ulkoilevat omassa häkissä ja joskus palvelijoiden tarkkojen silmien alla valvotusti vapaana ihan vähän.

  VastaaPoista
 32. Kiitos kaikille osallistujille! Kilpailu on nyt päättynyt ja seuraavaksi kissat kermakupilla laskevat arvat. Ilmoitamme voittajista lähipäivinä :)

  VastaaPoista
 33. Voivoivoi. Missattiin hyvä porkkanaskaba!

  VastaaPoista