lauantai 23. toukokuuta 2015

Näyttelyvalmistautumisia

Ruusu:
Sana näyttely tarkoittaa meillä sitä, että emäntä menee kierroksilla. Ensin on kynsien leikkuu, sitten turkin huoltoa ja vesipesu. Lopuksi kammataan turkkia vielä vähän lisää.


Mitä aito noilla tehdä, emäntä?

Seuraavaksi vuorossa on tavaroiden roudaaminen yläkerrasta alakertaan ulko-oven eteen. Yläkerrasta lähtee matkaan mukaan Sturdi-häkki, kaksi koppaa (Cocolle ykis ja toinen Liljalle ja minulle jaettavaksi) ja kissakassi, johon emäntä pakkaa vesi- ja ruokakupit. Ja tietenkin kissakohtaiset kansiot, jotka sisältävät meidän kaikki tärkeät paperit, kuten rektisterikirjat ja rokotustodistukset. Ja kissanhiekkalaatikot. Aika paljon tavaraa.


Älä käy kierroksilla, emäntä. Kauhee ruodaaminen...

Pesu on ehkä se epäkivoin juttu. Meillä on turkit ihan märät jälkikäteen ja turkki haisee pahalta (ihmisten mielestä se on kuulemma hyvä tuoksu, mutta ei meidän mielestä). Ja turkin kuivaaminen kestää ja kestää. Ja sitä pitää sukia, että karvat kuivuisivat oikeassa asennossa.


Meidän näyttelykolmikosta Coco kuivattaa turkkiaan huolellisimmin.
 

Lilja kuivatteli tällä kertaa auringon lämmössä.


Niih. Eli jos teillä ei ole ohjelmaa sunnuntaina, tulettehan moikkaamaan meitä?

Näyttely on ERY-SYDin järjestämä Drive-In-tyyppinen näyttely ja se järjestetään Hyvinkäällä Wanhassa Villatehtaassa osoitteessa Kankurikatu 4-6.

Lue lisää ohjelmasta tästä.

6 kommenttia: