perjantai 29. toukokuuta 2015

Rouva varatuomarin päätös

Varatuomari Bertta Aurinkomäki:
Hyvät alaiset. Sturdi-kilpailu on ohi ja on aika suorittaa arvonta. Ensinnäkin haluamme kiittää kaikkia kissaystäviä ja heidän ihmisiään runsaasta osallistumisesta. Arpoja jaettiin yhteensä peräti 92 kappaletta, mikä on tämä blogin historian historiallisin tulos.


Minä, Bertta, arvovaltainen varatuomarinne, suoritin arvonnan yksin ja parhaan asiantuntemukseni mukaan. Tiukoissa paikoissa otin avukseni Random.org-palvelun - eli käytin sitä aina, koska arvonnan pitää olla kaikissa tilanteissa ehdottoman oikeudenmukainen.

Julkistamme täten voittajat.


Lohdutuspalkinnot jakautuivat seuraavasti:
Onnea mahtavien lelupalkintojen voittajille!


Sitten pääpalkintoon.

Pääpalkintona on vapaavalintaiset Sturdi-valjaat Megaeläin-lemmikkikaupan valokoiman mukaan.

Valjaiden kuosi ja koko (S tai M) on siis vapaasti valittavissa. Voittaja voi hakea valjaat itse mistä tahansa Megaeläimen toimipisteestä (Itäkeskus, Myyrmäki tai Tammisto). Mikäli et asu pääkaupunkiseudulla tai sinulla on vaikea päästä Megaeläimen liikkeisiin, valjaat voidaan myös toimittaa postilla suoraan kotiin. Pääpalkinnon arvo on noin 20 euroa.

 Ja Sturdi-valjaiden voittaja on........   Roope ja Ilmo !!!

Onnea uusista valjaista!

---
Kaikkiin voittajiin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä ja toivomme, että voittajat ilmoittautuvat kahden viikon kuluessa osoitteeseen kissakermakupilla [miukumauku] gmail.com. Lelupalkintojen voittajilta toivomme postiosoitetta, jonne lelut voi toimittaa. Sturdi-valjaiden voittajan kanssa sovitaan sähköpostitse valjaiden noudosta Megaeläin-lemmikkikaupasta.

Mikäli voittaja ei lunasta palkintoansa kahden viikon kuluessa, kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa lunastamattomalle tuotteelle uusi voittaja.

9 kommenttia:

 1. Voi herramandeera, miten tulostenkin lukeminen oli jännittävää ! Harmitelemne toki siitä, että voitto ei meille osunut mutta silti olemme todella iloisia voittajien puolesta ! Ja niitä oli todella monta, tosi kiva arvonta tämä <3

  Onnea siis voittajille, teille on tiedossa ihania hetkia :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille, ihan ollaan vihreitä noista porkkanoista :)

  VastaaPoista
 3. Jeeeee! Huh, olipa mahtava yllätys! Kivaa päästä kokeilemaan noita uusia valjaita erityisesti Ilmolle, joka ei ole oikein vieläkään tottunut nykyisiin valjaisiin.

  VastaaPoista
 4. Porkkanat ovat tosi hyvä lohdutuspalkinto mulle! Kiitos! Emäntä lupasi laittaa s.postia kun pääsee koneelle. - Pepsi

  VastaaPoista
 5. Iloiset onnittelut voittajille!

  VastaaPoista
 6. Onpas ollut kiva arvonta! Onnea voittajille! :)

  VastaaPoista