maanantai 8. kesäkuuta 2015

3,1 kiloa bestistä

Lilja ja Ruusu:
Emäntä vei meidät perjantaina eläinlääkärille. Kyseessä oli perustarkistus. Paitsi, että eläinlääkäri kopeloi meitä, punnituskin suoritettiin. Olimme molemmat 3,1 kiloa. Se on hyvä nuoren naisen paino.

Lopuksi meille kirjoitettiin molemmille pillerit, joilla kiima pysyy poissa. Meille on kerrottu, että saisimme kummatkin omat pennut, mutta niiden ajankohta ei ole vielä. Kuulemma.


Parasta on hyvä ystävä, jonka kanssa viettää pitkät päivät, peuhata ja sukia. Paras ystävä, jonka kanssa saamme yhdessä pennut joku päivä. Reilu kolme kiloa bestistä

16 kommenttia:

 1. Ootte te sitten ihania!! ♥ Ps. Milloin aiotte tänä kesänä mökkeilemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalle päästään vasta heinäkuussa, joten varmaan silloin mökillekin. Luultavasti olemme Rautalammilla ainakin viikon 30. Ja olemmehan tulossa pikavisiitille Kuopioon myös su 12.7. Silloin olemme ISROKin näyttelyssä Ruusun ja Liljan kanssa!

   Poista
 2. Mun täti on sanonut, ettei niitä pillereitä kannata syödä montaa kertaa/kauan, kun oli senkin kisulle jo alkanut muodostumaan kohtuun jotain häikkää, vaikka ei syönyt niitä kuin käsittääkseni puolisen vuotta :/ (ajattelin mainita varmuuden vuoksi kun muistui mieleen, kun Ninnillekkin ensin niitä pillereitä meimnattiin) Mutta ihanat ja terveen painoiset kaverit siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillerit ovat parempi vaihtoehto kuin toistuvat kiimat, joista saattaa syntyä kohtutulehdus. Pillerit ovat näistä paha. Jos ei pentuja olisi tarkoitus tehdä, tytöt toki steriloitaisi jo tässä vaiheessa. Nyt sterilointi saa odottaa, että ainakin yhdet pennut ovat synnyttäneet. Hyvä huomio joka tapauksessa, eikä pillerit tietenkään ole loppuelämän ratkaisu :)

   Poista
 3. On kyllä melkoista bestismeininkiä kun painokin on tasan tarkkaan sama ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Sitä mitä yksi ensin toinen seuraa perässä :)

   Poista
 4. Siellä on synkronisoitu painokin! Todella tarkkaa työtä tytöt tekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki synkronoitu! Ollaan niin paita ja peppu :)

   T. Lissu ja Rulja

   Poista
  2. Onko suunnitteila synkronisoida synnytyksetkin? Toivottavasti ei emännän selän takana kuten eräs entinen kissa teki. ;)

   Poista