sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kaksi Championia

Ruusu:
Huhhuh! Olipa viikonloppu. Nimittäin SUROKin kissanäyttelyssä Hämeenlinnassa. Emäntä kävi kierroksilla koko viikonlopun ja kyllä mekin - sillein hyvällä tavalla siis. Ruusukesaldo vain Liljan ja minun osalta oli peräti SEITSEMÄN ruusuketta! Käsittämätöntä.


Tässä kuvatodiste. Kuvasta puuttuu vielä se seitsemäs ruusuke, jonka nappasin tuomarin paras -valinnoissa myöhemmin sunnuntaina iltapäivällä.


Lauantaina hävisin tuomarin paras -valinnoissa, mutta Lilja päihitti piiitkän kaksin taistelun jälkeen kilpailusiskonsa ja nappasi pääsylipun paneeliin.


 Lilja vilvoitteli mini-iglossaan emännän sylissä lauantaina ennen paneeliin menoa.


Sunnuntaina sitten meidät molemmat nominoitiin paneeliin. Minä olen kuvassa etuvasemmalla ja takaoikealla näkyy Lilja. Cremen värinen eurooppalainen (kuvassa etuoikealle) voitti paneelin saamalla kaksi tuomariääntä neljästä. Liljakin sai yhden tuomariäänen.

Se paneelin voittanut eurooppalainen on muuten Pinkintassun Edina eli Rauha. Rauha on emännän tutun kissa ja Rauha on myös blogikissa. Käykää kurkkaamassa Arkiporinaa-blogia!

Paneelissa häviäminen ei meitä kuitenkaan haittaa yhtään. Hienoahan se oli päästä edes niin pitkälle. Paneelipaikan saamisen sijasta minä valmistuin lauantaina Championiksi ja Lilja seurasi perässä sunnuntaina.

Championiksi valmistuminen tarkoittaa sitä, että on saanut kolme CAC-sertifikaattia. Sunnuntaina sain sitten jo ensimmäisen CACIB-sertifikaattini, jolla tähdätään International Championiksi.


Loput näyttelypäivistä löböiltiin Studissa ansaitusti. Lilja kurkkaa mini-iglostaan Sturdin sisällä.


Yläkerran ja alakerran asukkaita. Yläkerrasta on hauska puoliksi roikkua alas, kun on niin rento olo.


 Ja lopuksi emännän valitsema pakollinen tassukuva 

Viralliset näyttelytuloksemme ovat päivitetty näyttelysivulle.

18 kommenttia:

 1. Onpa teillä ruusukkeita!! Wau! Ootte kyllä niiiiin kauniita tyttöjä! Mutta ette te huonolle hävinneet; Rauha on myös nätti ja konkari näissä jutuissa. - Max

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea, mahtava saalis teillä. Ja ansaitsitte kaikki ne koska olette niin söpöjä ja kauniita ♥
  Oli tosi kiva tavata!

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä ruusukkeita, mutta niin se vaan on, että näteille tytöille niitä kertyy. Onnea!

  VastaaPoista
 4. Superhienoa ja onnittelut campioniksi valmistumisesta kaunottarille <3 Paneelissa olette niin upeita etualalla ja -rivissä Rauha keskellä :) Mahtava menestys! Onnea <3

  VastaaPoista
 5. Onnea, onnea, onnea ♥ Hienot tytöt ja niin hyvä käytöksiset! Tuomarin parhaan valinta oli kyllä pitkä prosessi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma! Paljon rapsutuksia Sulolle ja Namulle!

   T. Lilja & Ruusu

   Poista
 6. Rauha onnittelee kilpasiskojaan, kukkaistyttöjä Liljaa ja Ruusua. Hienot tulokset saitte molemmat. (Emännän mielestä Rauha näyttää tuossa kuvassa hennon avustajaneitosen käsissä humoristisesti ylipursuavalta pyörykältä, varsinkin verrattuna kukkaistyttöihin, vaikka kummankaan päivän tuomari ei yhtään moittinut ylipainoiseksi, päinvastoin Rauha sai kehuja rodun mukaisesta kropan tanakkuudesta.) Kukkaistytöt taas ovat kauniita keijukaisia, oman rotunsa mukaisesti, ja lyhyt sileä turkki lisää sutjakkuuden vaikutelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rauha ja Paula! Kyllä palkinto nyt meni oikeaan osoitteeseen, hieman enemmän ikää kartuttaneelle Rauhalle ♥

   Poista
 7. Onnea mahtavasta ruusukesaldosta!!

  VastaaPoista
 8. Ei lainkaan hullumpaa saada 7 ruusuketta kotiin kahdelta päivältä!! :D Suuresti onnea!! ♥ Vaikutti olevan tosi onnistunut viikonloppu blogikisuille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Blogikisut olivat erinomaisesti edustettuna paitsi itse näyttelyssä myös paneelissa palkintopallillakin! :)

   Poista