tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kissakavereita Hämeenlinnassa

Lilja:
Nyt, kun meidän omista näytelmistämme on jo kerrottu, voimme keskittyä kavereidemme tarinoihin.

SUROKin näyttelyssä Hämeenlinnassa emäntä tapasi paljon tuttuja. Emäntä tapasi muun muassa Naukulan Sulon ja Namun. Sulon ja Namun häkit löytyivät vierekkäin eurooppalaisten kissojen käytävältä.

 
Molemmilla olivat omakuvat kehystettynä häkkiensä päällä, että vieraat osaisivat löytää ja tunnistaa heidät paremmin. Kun emäntä kävi moikkaamassa heitä, he molemmat kuitenkin vetivät sikeitä.


Sulon nukkuessa emäntä ihaili kovasti Sulon häkissä olevaa kristallikruunua. Ajatelkaa, että ihan oma kristallikruunu näyttelyhäkissä. Mekin haluamme!


Tässä itse Sulo juuri ennen tuomarille menoa. Komea eurooppalaispoika.


Sunnuntai oli oikein blogikissojen ilotulitusta paneelissa. Paitsi, että Ruusu ja minä molemmat pääsimme paneeliin, sinne pääsi myös kotikissa Tiiti Simba-kissan blogista. Tiitiä vastassa oli yhtä musta, pitkäkarvainen kotikissa. Herrasmies Tiiti kuitenkin veti pidemmän korren ja kruunattiin parhaaksi kotikissaksi. Tiitin ihminen oli niin iloinen ja ylpeä, että taisi pieni kyynelkin pilkahtaa silmänkulmassa.


Sunnuntaipäivän viimeinen paneeli oli kategoria III:n pennut. Siellä oli Kissankujeita-blogista tuttu ihka ihana abessinialainen Viktor, joka on muuten myös Liljan velipuoli. Viktor voitti pentupaneelin kahdella äänellä neljästä ja ansaitsi sillä tosi ison Kategorian paras pentu -ruusukkeen.

Onnittelut vielä kissakavereillamme menestyksestä ja kiitos kaikille tutuille, joita tapasimme viikonlopun aikana!

11 kommenttia:

 1. No mutta, Namu nukkui vessassansa! Tuo näyttelyhäkin kristallikruunu on aikanaan hankittu Indiskasta tuikkukynttilää varten ja nyt siellä asustelee pattereilla toimiva pieni ledivalo. Se on ikeasta.

  Paljon mukavia tuttuja ja hienoja saavutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme ihailleet Sulon kristallikruunua jo aiemmissakin näyttelyissä. Se on vaan niin hiano!

   Poista
 2. Blogituttavuudet ja -ystävyydet ovat tuoneet aivan uuden ulottuvuuden kissanäyttelyihin. Oli hauska tavata blogikissoja ja heidän emäntiään/isäntiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta Paula! Ilman blogiverkstoa tutustuisi varmaan lähinnä oman rodun heimolaisii. Paljon kivempi näin :)

   Poista
 3. Ihana ylellinen yksityiskohta tuo kattokruunu! :) Olisipa kivaa päästä joskus näyttelyyn näkemään iso porukka blogikisuja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan vaan! Blogeistahan näkee aika hyvin kuka on missäkin näyttelyssä. Jos useamman blogituttavuuden haluaa bongata kerralla, kannattanee suunnatta isompiin näyttelyihin. Esimerkiksi RUROK elokuun viimeisenä viikonloppuna Hyvinkäällä ja SUROK sitten tammikuussa Lahdessa. Me olemme mukana RUROKissa sunnuntaina ja Lahdessa näillä näkymin molempina päivinä.

   Poista
 4. Samat ihanaiset tapasin minäkin.. ja teidät ♥

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Oon koittanut kovin etsiä kuvia mitä tuolta näyttelystä porukka on napsinut mutten löydä kun vain muutaman kuvaajan kuvat,olisikohan sulla havaintoa mistä löytäis mm. sen ulkomaalaisen miehen ottamia kuvia? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   En ikävä kyllä tiedä ulkomaalaisen valokuvaajan nimeä... Tiedän, että ainakin Tessa (Latviasta) kuvasi paneelissa ja Pauli Araneva Pet Photography kuvasi vähän kaikkea. Lisäksi Irene Timonen valokuvasi jotain.

   Toivottavasti löydät etsimäsi!

   Poista
  2. Tämän lisäksi tietenkin vino pino bloggaajia, kasvattajia ja kissaharrastajia ovat räpsineet kuvia omaan käyttöön...

   Poista