sunnuntai 16. elokuuta 2015

Loma loppuu!

Lilja:
Emännän ja isännän loma on loppumassa. Viimeinen lomaviikko vietettiin seesteisissä merkeissä mökillä. Bertta, joka stressaa autoilua kovasti, jäi hoitolaan Vantaalle, mutta me muut pääsimme mukaan.Mökillä oli tällä kertaa parempi keli ja lämpöäkin riitti. Ruusu osaa kyllä tuon nautiskelun ja rauhoittumisen. 


Myös Nelli oli mökillä. Sähisin ja murisin Nellille edelleen, vaikka emäntä sanoi, ettei Nelliä tarvitse pelätä. Mun mielestä se on kuitenkin vähän epäilyttävä, kun sillä on noin hassu kuviointi ja karvakin on meikäläisten karvoja pidempi. Nelli oli myös kasvanut kolmessa viikossa paljon!


Tässä olen minä. Näytän siltä, että mökötän kuvassa, ja kyllähän minä mökötän, koska olen kiinni valjaissa ja valjaat remmissä. Pääsin yhteensä varmaan viisi kertaa karkaamaan aitasta ja yhden kerran vedin semmoista spurttia naapurin tontille, että emäntäkin oikein hengästy, kun yritti pysyä perässä.

Oli Cocokin mökillä, mutta se ei halunnut kuvaan.

Ensi viikolla koittaa arki. Miten teidän kesä on sujunut?

8 kommenttia:

 1. Se on hyvä antaa ihmisille vähän liikuntaa välillä ;) Ja että ihan viidesti karkasit; eikö ne oppineet yhtään varomaan? - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Osaatpa olla kiukkuisen näköinen :) Mutta hei, äläpäs karkaile! Kyllä kotimökillä on hyvä olla, kun ruokahuolto pelaa ja on kavereita.
  Nelli on ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tulin mä aina takaisin. Kävin vaan juoksuttamassa emäntää välillä :)

   Poista
 3. Hyvä välillä ulkouiluttaa noita kaksijalkaisiakin :D Meidän kesä on ollu vähän outo, kun sekä Mami että Iskä on ollu sellasessa Työpaikassa. Nyt Mami onneks palas taas kotiin opiskelemaan, niin ei haittaa vaikka Iskä jatkaa edelleen siellä Töissä. -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa, Devi. Isäntä tykkää juosta ihan itsekseenkin, mutta emäntää on kyllä parempi ulkoiluttaa välillä.

   T. Lilja

   Poista
 4. Vaikutti kuitenkin olleen hyvä loma! ♥ Täällä on ilmeisesti nyt tulleet helteet, ainakin on ollut vähän lämpimämpää ilmaa. :D Kisut ovat nautiskelleet parvekkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin meillä. Sopivassa auringonpaisteessa on mukava nautiskella ulkona!

   Poista