sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kansikuvatyttöainesta

Ruusu:
Osallistuimme heinäkuussa SUROKin näyttelyyn Hämeenlinnassa, jossa kissapiireissä mainetta niittänyt valokuvaaja Tessa oli paikalla. Emännän iloksi, meidän suruksi.

Tai no, ei kai suruksikaan, mutta me ei kyllä Liljan kanssa yhtään ymmärretty, minne meidät roudattiin ja miksi. Kuulemma valokuvausta varten - ihan niin kuin ei kotona jo valokuvattaisi tarpeeksi...

Tämmöiset meidän studiokuvista tuli:
Emäntä sanoi, että mulla on silmät kuin teelautaset näissä kuvissa. Eikä ihme, koska tilanne oli kyllä kieltämättä aika jännittävä.

Niin sanottu studio, oli jääkiekkopelaajien pukukoppi, johon valokuvaaja oli laittanut esille ammattimaiset valot ja taustat. Meille valittiin vaaleanharmaa tausta, koska se sointuisi parhaiten yhteen niin minun kuin Liljankin turkin väriin.

Emäntä asetti meidät vuorotellen valojen eteen siten, että tausta oli meidän takana. Sitten emäntä ja valokuvaaja huiskivat erilaisilla huiskilla kilpaa ihmeellisiä ääniä tehden, että katsoisin heidän suuntaan. Ymmärrätte varmaan nyt, miksi minulla on silmät isot kuin teelautaset.

Ja katsokaa Liljan silmiä. Ne vasta ovat isot kuin ruokalautaset!Emäntä yritti myös saada kaverikuvaa meistä, mutta menestys oli huono.


Kuvauspöydällä, kun olimme molemmat, Lilja haki turva minusta ja jakeli kauheasti pusuja. Tai sitten minulla oli jotain likaa nenänpäässä, jota Lilja yritti kameran edessä nuolla pois.

Mutta kaiken kaikkiaan emäntä tuntui olevan erittäin tyytyväinen kuviin. Hän uhkasi jo, että Cocokin pitää saada kuvattavaksi.

Thank you Tessa for the lovely pictures! See you next year in Finland again!

18 kommenttia:

 1. Ihanat söpöläiset olette!! - emäntä

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäät kuvat!
  On kyllä hämmästyksestä pyöreät silmät Liljalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika jännä paikka. Siksi toooosi pyöreät silmät...

   T. Lilja

   Poista
 3. Teidän kuvat onnistui hienosti! Vaalean harmaa taustakin näyttää tosi sopivalta, pitääpä muistaa se jos joskus vien Viktorin uudelleen Tessalle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tessan kanssa pohdimme, minkälainen tausta kannattaa valita, että sopii molemmille, sekä punaiselle että siniselle. Mielestäni tuo sopii aika hyvin

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja tausta on just hyvä. Te ootte tosi nättejä molemmat.

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniita kisuja täältä löytyikään! Ja kiva blogi! :) On jännä tutustua näyttelykissojen elämään, kun se on itselle aivan vieras maailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sandra ja tervetuloa meidän sivuille! Näyttelyissä käyminen on kyllä aika erikoista puuhaa - mutta emäntä tykkää... ;-)

   T. Ruusu

   Poista
 6. Oi kun te ootte taas niin nättejä! Ruusu, sun hännäpää on niiiin suloisesti kiehkuralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sofia ja Olga! Mulla on aika usein häntä tuollein kiemuralla :)

   T. Ruusu

   Poista
 7. Kauniita tyttöjä ja kuvia! Olisin voinut vannoa, että teillä on ollut valkoinen tausta, kun näytti niin samalta kuin meidän Tessan kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut, vaan vaalean harmaa. Hyvin se Liljan harmaa turkkikin erottuu siitä :)

   T. Ruusu

   Poista
 8. Upeat kansikuvatytöt! Hienot kuvat :)

  VastaaPoista
 9. Upeita kuvia!! Meinasin jo kysyä, että onko näitä julkaistu jo jossain kun näyttivät niin tutuilta, mutta tuolla bannerissahan ne komeilee... :DD Huippu tuo kaverikuva, en muista ennen moista nähneeni Tessan ottamana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Banneriin emäntä nappasi kuvat, kun hän jokunen viikko sitten lähti sitä uudistamaan. Harmi vaan, kun Lilja ei osannut esiintyä kunnolla kaverikuvassa. Ehkä yritämme vielä uudemman kerran joskus toiste.

   T. Ruusu

   Poista