lauantai 26. syyskuuta 2015

Keltasilmä ulkoilee

Coco:
Yleensä se on Bertta, joka pääsee ulkoilemaan, koska se vonkaa kaikista eniten ulko-ovella. Jos isäntä ja Bertta lähtevät ulos, minulla on tapana juosta äänekkäästi maukuen ikkunasta ikkunalle. Minun olisi ehdottomasti pitänyt päästä mukaan ulos isännän kanssa!


Tällä kertaa minäkin pääsin mukaan ulos. Alkuun tykkään istua terassilla ja tarkailla ympäristöä. Sitten lähden liikkumaan varovaisesti.


Sitten lähdettiin kävelemään. Berttakin oli mukana. Haistelimme kiveä, johon naapurin koirat olivat jättäneet puumerkkinsä.


Välillä pysähdyin tarkastelemaan tiluksia. Tuima katse ja napakka tuijotus. Yhdestä pusikosta olin kuulevinani rapinaa, mutta ei siellä mitään ollut.


Tässä oli varmaan loppukesän viimeisiä aurinkoisia päiviä. Emäntä kehui mun kellertäviä silmiä. Sen verran kirkas aurinko oli, että silmien keltainen väri pääsi yllättämään.

Minkäväriset silmät teillä on?

Ps. Minullakin on nyt uudet Sturdi-liivit ulkoilua varten. Eivätkö ne ole päheet ja juuri minulle sopivat?

6 kommenttia:

 1. Ulkoilu on niin kivaa! - Pepsi ja Max

  Olisivatkohan sturdivaljaat paremmat valjaissa ryntäilevälle Maxille kaulan kohdalta kuin vänttiset? - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ennen en niinkään huolinut ulkoilla, mutta nykyään tykkään siitä enemmän.

   Noi Sturdin-valjaat ovat meidän mielestä tosi hyvät. Nyt kaikilla paitsi Bertalla on semmoiset. Ne on helppo laittaa päälle, ne eivät purista eikä niistä helposti pääse vääntymään irti.

   T. Coco

   Poista
 2. On hienot liivit! :) Ja upea silmien väri! Cocosta tulee mieleen naarasleijona varsinkin tuossa ympäristössä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piivi! Valjaat ovat myös hyvät päällä. Mä olenkin pieni naarasleijona oikeassa elementissäni ruohikkoon puoliksi piiloutuneena :)

   /Coco

   Poista
 3. Ihminen sanoo, et silmien väri riippuu valosta. Mullakin on sekä ruskeet että kuulemma myös keltaset silmät. Kotiväki näkee vain ruskeet :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on kyllä oikeasti kovin paljon keltaista silmissäni myös. Joskus ne taittavat vihreäänkin, mutta näin aurinkossa ne ovat eniten kellertävät.

   T. Coco

   Poista