lauantai 12. syyskuuta 2015

Lentokoneessa Varsovaan


Ruusu: Tiedättekö, missä Varsova on? No se on Puolassa. Tiedättekö, että sielläkin järjestetään kissanäyttelyitä? No en minäkään tiennyt, mutta nyt tiedän.

Me lensimme Varsovaan emännän kanssa perjantaina aamulla. Reissu oli aika jännä kaiken kaikkiaan. Emäntä jännitti kovasti jo ennen reissuun lähtöä, minä puolestani vasta, kun tajusin, että nyt lähdimme.


Helsinki Vantaan lentokentällä oli ihan kiva. Selviydyttyämme turvatarkastuksesta emäntä etsi meille rauhallisen nurkan, jossa emäntä päästi minut ulos kantolaukusta. Sain tähystää emännän sylistä ja pääsin myös vähän valjastelemaan.


Ei se kovin pitkälle minua päästänyt valjaissakaan, mutta paria ihmistä kävin moikkaamassa ja ne kehuivat minua kovasti ja sanoivat reippaaksi pikkukissaksi

Varsinainen lentomatka kesti vain reilut puolitoista tuntia. Alussa ja lopussa mau'uin vähän, mutta suurimman osan matkasta rentouduin matkakopassani lentokoneen lattialla emännän jalkojen välissä.

Lentokoneen laskeuduttua emäntä suuntasi isoon halliin, jossa odotettiin matkatavaroitamme tovin. Ruumaan oli laitettu Sturdi-näyttelyhäkki sekä emännän matkalaukku. 

 
Hallissa oli kovasti meteliä ja pelkäsin hieman. Hakeuduin emännän laukkuun turvaan.

Varsovan lentokentällä emännän ystävä oli meitä vastassa. Matkustimme autolla parisenkymmentä minuuttia. Vaikka olimme hotellilla jo ennen klo 10 aamulla, saimme huoneen heti käyttöömme ja minä pääsin lopullisesti ulos kantolaukusta.

Meillä on muuten VALTAVA hotellihuone ihan kahdestaan. Ehkä emäntä voi julkaista kuvia siitäkin hieman myöhemmin.

16 kommenttia:

 1. Kyllä sinä olet Ruusu rohkea matkaaja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepsi ja Max! Häntä pystyssä mentiin koko matka!

   T. Ruusu

   Poista
 2. Vautsi Ruusu, mihin oot päässy! Ihan ymmärrettävää, että vähän jänskätti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänskätti kyllä ja mau'uin aika paljon. Mutta en mä kovasti kuitenkaan pelännyt.

   /Ruusu

   Poista
 3. Hui, ihan ulkomaille oot päässyt ja vieläpä lentokoneella, aika hurjaa noin pienelle kissalle. Oot kyllä tosi reipas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanssamatkustajat koneessa olivat kyllä tosi kilttejä mulle. Monet ihmettelivät, mistä maukuminen kuului kun oli laukun sisällä. Lähinnä niitä hymyillytti :)

   /Ruusu

   Poista
 4. Ruusu! Oot ihan superrohkea kissa kaunotar ♥

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa jännittävältä ja vau mitä paikkoja Ruusu pääset näkemään! Onnea ja menestystä näyttelyyn!

  VastaaPoista
 6. Ulkomaanmatka! Lentokoneella! Melkoinen seikkailija olet, Ruusu! :) Kiva kun matkan kesto oli noin lyhyt, nauttikaahan yhteisestä laatuajasta ja onnea näyttelyyn!

  VastaaPoista
 7. Sä oot kyllä niin rohkee! Mä en kyllä suostuis missään lentokonejutussa matkustamaan, autokin on ihan jo tarpeeks tyhmä.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä voi sanoa, että matkustaminen matkantekovälineestä riippumatta olisi kovin hauskaa, mutta kyllä se menettelee. Mieluummin olisin leikkihiiriä tai viuhkoja metsästämässä kotona.

   T. Ruusu

   Poista