tiistai 20. lokakuuta 2015

Kilpailu: Voita vapaaliput Lemmikkimessuille 7.-8.11.2015!

Ruusu:
Kuten tiedätte, jos olette tutustuneet näyttelykalenteriimme, seuraava esiintymisemme Liljan kanssa on Helsingin Messukeskuksessa 7.-8. marraskuuta. Osallistumme siellä FINTICAtin kissänäyttelyyn, joka on osa Lemmikkimessuja. Toivomme tietenkin, että tulette moikkaamaan meitä!


Helpottaaksemme tuloanne Lemmikkimessuille annamme pois yhteensä 2 x 2 vapaalippua messuille

Luovutamme vapaaliput kahden vapaalipun paketteina eli kaksi onnellista saa lipun itselleen ja yhdelle kaverille.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tarvitsee vain kommentoida kilpailukutsua Facebook-sivuillamme (ei siis täällä blogin puolella). Kerro kommentissasi, kenet pyytäisit mukaan ystäväksesi Lemmikkimessuille. Tuplataksesi voittomahdollisuuden kannattaa pyytää myös ystävääsi jättämään oman kommentin kilpailuun.

Kermakupin kissaraati valitsee voittajat lokakuun viimeisenä päivänä ja voittajien nimet julkaistaan Facebook-sivuillamme kilpailun kommenttikentässä. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti Facebook-viestillä.

Vapaalipun arvo on 16 euroa ja sillä pääsee myös muihin Messukeskuksessa samaan aikaan järjestettäviin messuihin: ELMA, OutletExpo, Kädentaito ja Metsä. 

Helppoa, eikö vaan? Eiku kilpailemaan!

--

Kilpailu järjestetään yhteistyössä FINTICAtin kanssa, joka on lahjoittanut liput käyttöömme.

http://www.finticat.net/nayttelyt/tulevat-nayttelyt/golden-paw-2015/

Näyttelyn teema on James Bondin inspiroimana "Golden Paw" ja näyttelyn yhteydessä järjestetään lauantaina Bond-erikoiskilpailu.

Jos haluat olla mukana kanssamme kilpailemassa parhaan Bond-tytön tai -pojan tittelistä, ehdit vielä ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen näyttelyyn sulkeutuu maanantaina 26. lokakuuta puolen yöhön mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu TOES-järjestelmän kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen show@finticat.net. TICA-näyttelyihin ovat yhtä tervetulleita niin rotu- kuin kotikissatkin, eikä kissan tarvitse olla rekisteröitynyt TICA-kissajärjestöön!

Lisätietoja näyttelystä löydät tästä.

Nähdäänkö siis lemmikkimessuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti