tiistai 6. lokakuuta 2015

Miten hyödyntää tylsä päivä

Coco:
Tultiin kotiin mökiltä maanantaina. Heti tiistaina emäntä ja isäntä hilpasivat töihin ja jättivät meidät kotiin tylsistymään.


Onneksi me kisut tiedämme miten hyödyntää ajan: Nukkumalla.


Kuinka usein te otatte torkkuja päivän aikana?

12 kommenttia:

 1. Minä otan pikku torkkuja useat päivän aikana, mutta voitko uskoa että Pepsi nukkuu yhdet pitkät, jotka oli eilen 7 tuntia! Öisin se nukkuu pitemmät unet kuten minäkin. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole todellista! Me nukumme monta lyhyempää pätkää päivän aikana ja yöllä sitten tietenkin ne pitkät.

   T. Coco

   Poista
 2. Kyllä mä päivällä nukun välillä pitkäänkin jos ei häiritä, mutta yöllä vaan pienissä pätkissä ettei pääse ihminen unohtamaan, että me kissat ollaan yöeläimiä. :)
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena! Olet nyt ymmärtänyt ihan hassusti tämän asian! Kyllä kannattaa antaa niiden ihmisten nukkua, koska muuten ne saattavat olla sinulle kiukkuisia seuraavana päivänä.

   /Coco

   Poista
 3. Yhdet pidemmät päikkärit, vähän lyhyemmät kuin Pepsillä ja sitten vielä pikkutirsoja, jotta jaksaa paremmin. Olen jo sen verran vanha, että yöunienkin täytyy olla pitkät. Alex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinusta jokaisen kissan tulisi ottaa mallia Alex! Esimerkillistä.

   /Coco

   Poista
 4. Mä nukun sellaset 4-5 tunnin päikyt, 2-3 tunnin iltanokoset ja kunnon yöunet. t. Sofi
  Mä nukun pienemmissä pätkissä, riippuu siitä, onko mami kotona. Jos se on kotona, niin sitä pitää vahtia, eikä voi nukkua ihan niin pitkiä pätkiä yhteen menoon. Yöllä mä kyllä nukun kunnon unet. t. Olga
  No, joskus kyllä molemmat intoutuu aamuyöralliin, mutta se on vaan katko yöuniin. t. mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät yöunet ovat tärkeät niin kissoille kuin ihmisillekin. Päivisin sopii hyvin nukkua pätkittäin, että ehtii vahtia ihmisiä paremmin :)

   /C

   Poista
 5. Aika kuluu nopeaa kun nukkuu! :) Meillä tuntuu, että kisut ottavat ilon irti kun lähden, täällä on välillä matto rytättynä tai muita merkkejä actionista kun palaan. :D Kisut nukkuvat paljon, jos en tarjoa niille tekemistä. Heti jos vähänkin liikun asunnossa koneella istumisen sijaan niin vähintään yksi kisu tulee ihmettelemään, että milloinkas sitä tekemistä alkaa kuulua. :D Välillä ne kyllästyy odotteluun ja tulevat vaatimaan itse tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tuo kuulostaa niin tutulta! Bertta on meillä se, joka kaikista näyttävimmin tulee kertomaan, että nyt olisi aika leikkiä, rapsuttaa tai mennä ulos valjastelemaan. Etenkin valjasteluanomus ei jää meillä kuulematta tai näkemättä - sen verran tarmokkaasti hän maukuu ja kaivaa eteisen mattoa ulko-oven luona..

   /Emäntä

   Poista
 6. Jestas, kun ramasuttaa :) Niin on väsyn näköinen katti♡
  No nukkumalla parin tunnin nokosia, väliin vähän vahtikoirantehtäviä ulkotarhassa( onko naapureiden vapaana kulkevat kizut norkoilemassa lähistöllä..vaatii vahtimista!), enon/ siskonpojan korvien pesun jälkeen taas nokosia, mamman syliä, kaverin kurittamista ja juoksua ympäri huoneita ja taas unosia ja sitä rataa.
  t.Kaapo ja Papu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ihan normi kissanpäiviä teillä. Kuulostaa hyvältä!

   T. Coco

   Poista