maanantai 12. lokakuuta 2015

Selkeitä seteleitä

Ruusu:
Lähdimme emännän kanssa Saloon URKin kissanäyttelyyn perjantaina illalla töiden jälkeen. Emäntä oli kuulemma luvannut auttaa näyttelyn pystyttämisessä.


Varsinainen näyttelypäivä alkoi lauantaina aamulla ja mielestäni käyttäydyin ihan hyvin vaikka emäntä haukkuikin minua tuhatjalkaiseksi, kun en halunnut pysyä hänen käsissä arvostelun aikana.

Tuomari Juan José Martinez Vizcaino kuitenkin tykkäsi minusta ja kutsui takaisin tuomarin paras -valintoihin, jossa hän nominoi minut paneeliin.

Paneeli oli vähän jännittävä paikka. Emäntä vei minut kauhian aikaisin istumaan häkkiin odottamaan vuoroani. Emännällä oli kuulemma juontajan avustushommia, eikä pystynyt viemään minua lähempänä H-hetkeä assistenteille.


Paneelissa minua kävi katsomassa ja roikuttamassa yhteensä neljä tuomaria ja yksi tuomariopiskelija. Keltapaitainen tuomari hörötti minulle ja katsoi vaan hetken.


Sitten tuli Juan José katsomaan minua. Hänkin nosti minua ja syynäsi minut tarkasti. Mutta katsokaa, missä hienossa asennossa olin assistentin käsissä.


Lopuksi tuli vielä yksi mukava rouva katsomaan minua. Hän rupatteli minulle mukavia.

Kaikesta yrityksestä huolimatta en saanut paneelissa ääniä. Höh.

Sunnuntai meni aika lailla samoissa merkeissä. Myös Lilja oli mukana sunnuntaina. Emme päässeet finaaliin sunnuntaina, vaikka se Liljan kohdalla oli täpärä häviö hienolle somalitytölle Klaralle.

Sekä lauantaina että sunnuntaina sain CAGCIB-sertifikaatit ja Lilja sai sunnuntaina tasonsa mukaisen CACIB-sertifikaatin. Emäntä oli tyytyväinen. Kaikki kolme arvosteluseteliä olivat tällä kertaa erittäin luettavaa käsialaa ja ne löytyvät Facebook-sivuiltamme.

Paikalla oli myös mun veli Rufus ja ihana Viktor-poikanen. Rufus ei enää tainnut tunnistaa minua, koska se kujerteli minulle viereisessä häkissä. Minä sähisin takaisin.

Mutta tiedättekö, Pikku-Viktor voitti sunnuntain paneelin kaikilla äänillä! Yksimielinen äänestystulos oli emännän mieleen ja hän oikein kiljahti ilosta, sillein hölmösti.

Että semmoista meillä. Mitä te teitte viikonloppuna?

Ps. Kiitos Naukulan Mammalle valokuvista!

14 kommenttia:

 1. Onnea tosi paljon tuhatjalkainen kaunokainen !

  VastaaPoista
 2. Hemaiseva Ruusu vaan niin oli hyvää matkaseuraakin tällä mammalla :) Pistin muuten teille haasteen viime lauantaina :) Unohdin vain kertoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku Lilja :)

   Ai, emme sitä huomanneetkaan. Pitää käydä kurkkaamassa!

   /Ruusu

   Poista
 3. Oli kiva nähdä teidät Ruusun kanssa. Harmi etten enää sunnuntaina ehtinyt katsomaan molempia tyttöjä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis Ruusu, tuhatjalkaisenakin.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit sinä myös komistus kolliposkineen - emäntä kertoi, kun se oli käynyt moikkaamassa sinua :)

   T. Ruusu

   Poista
 5. Upea Ruusu, onnea paneeliin pääsystä ja molemmille kisuille serteistä! :)

  VastaaPoista
 6. Ruusu flirttaili komealle Espanjalais-tuomarille? Voin hyvin kuvitella. Hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha.. Juuri niin siinä taisi käydä. Kuuma punainen abyneito ja komea tumma espanjalaispoika. tai siis mies. Joo-o ;D

   Poista